2777
2789

یخ بنده خدایی از فامیلای زن پسر داییم رو دیدم

یا خانم و آقا بودن ک اومده بودن خونه پسر داییم هم صحبت شدم با خانمه خانم خوبی به نظر می‌رسید تا اینکه پسر داییم چپ چپ نگاش میکرد بعد در مورد شوهرش حرف می‌زد میگفت معتاده و به بچه ها نمیرسه خب بعد من موندم چرا داره جلو آقاهه اینجوری میگه 

آقاهه هیچی نمی‌گفت فقظ اخم بود

اون روز گذشت تا اینکه امروز از دهن یکی شنیدم اونا زن و شوهر نبودن بلکه صیغه هم بودن و فقط یه عده کم از اشناهاشون میدونن ک اونا هم فامیل دختره بودن

اون اقا هم زن داره و اون خانم هم شوهر با سع تا  بچه داره 

ک شوهرش افغانی ومدرک نداره رفته صیغه مرده شده و اون آقاهه هم رفته شوهرشو تهدید کرده ک کاری اگه باهامون کاری داشته باشی میکشمت فلان فلان میکنم قضیه جایی جالب میشه ک زن و شوهرا با هم دارن زندگی میکنن

خیلی دارکه

امضام خانومای گل

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐😐😐🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

فیلم ترکی ایز دت یو!؟

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

من مغزم نمیتونه این همه مصیبت رو با هم پردازش کنه هنگ کرد

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏