2777
2789
عنوان

طب سنتی

90 بازدید | 19 پست

خانمایی که برا پریود شدن رفتین پیش طب سنتی بعد چندوقت پریودیتون وا شد؟من ۶ ماه اول بعد تنبلی و با دوفامد و دیگه بقیش تااالان پری نشدم الان رفتم پیش طب سنتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم دکتر ولی همش با دوفامد باید پری بشم🥲قبلا اینجورنبودم یهوو اینجورشدم سخته واقعا

خب در چی دکتر میگه درسته 

اون درس خونده مقاله خونده امتحان داده و بر اساس علم داره حرف میزنه برعکس طب سنتی که یه مشت مزخرفه

خب در چی دکتر میگه درسته اون درس خونده مقاله خونده امتحان داده و بر اساس علم داره حرف میزنه برعکس طب ...

خوب شما مشخصه از طب سنتی چیزی نمی دونی.    پزشکای طب سنتی از پزشک عمومی بیشتر درس خوندند که.  برعکس می گی

ابتدا ۷ سال پزشکی عمومی می خونند. بعد از ۷ سال. تخصص طب سنتی می گیرند.  همانطور که تخصص مغز و اعصاب و‌.....می گیرند

کاش از چیزی اطلاع ندارید نگین

شمااطلاعات دارین؟منچندوقت ازین داروها بخورم خوب میشم؟؟برا وا شدن قاعدگی

برای باز شدن پریود اطلاع ندارم. چون نداشتم.   

ولی طب سنتی دکترش خوب باشه. عالیه. ریشه ای درمان می کنه. بدون عوارض

راستی طب اسلامی از سنتی هم داروهاش بهتره 

طب اسلامی خیلی از شهرها نمایندگی دارند شماره هاشون هم تو نت هست.  که ویزیتش معمولا رایگانه. ببین شهرتون داره؟

هرکدوم که دسترسی داری. یا هردو برو و داروهاشون رو استفاده کن.  

من خودم چکاپ طب سنتی می رم.  و از داروهای طب اسلامی استفاده می کنم

البته شهرمون متاسفانه متخصص طب سنتی نداره

پیش یکی از این دوره دیده های وارد به عنبیه شناسی می رم.  اگه همچی کسی پیدا کردی خیلی تشخیصشون دقیق و خوبه

منظورم کسانیکه طب سنتی رو گذروندند و از رو عنبیه بیماریها رو تشخیص می دن

همانطور که بعضی از رو زبان و کف دست تشخیص می دن

عنبیه درست تر و دقیقتره

خوب شما مشخصه از طب سنتی چیزی نمی دونی. پزشکای طب سنتی از پزشک عمومی بیشتر درس خوندند که. برعکس ...

درس چی خوندند؟ایا درس علمی خوندند؟یا یه مشت مزخرف طب سنتی که اصلا علمی نیستند و برعکس خرافه و مزخرفه

واقعا با این سطح ایکیو چطوری تو جامعه زندگی میکنید

درس چی خوندند؟ایا درس علمی خوندند؟یا یه مشت مزخرف طب سنتی که اصلا علمی نیستند و برعکس خرافه و مزخرفه ...

کمی مطالعه کنید. و بعد با مطالعه نظر بدید  بد نیست.   از هیچی اطلاع نداری.  با شما بحثی ندارم.      

حتی با  یه سرچ ساده هم می تونید اینچیزا رو پی ببرید.  ولی دریغ از ذره ای تفکر

.پس دستور بدید. دانشکده های طب سنتی رو ببندند.   خوبه امثال شما رئیس علوم پزشکی نیستند. با این سطح جهل 

از پشت کوه که نیومدیم.  حداقل  مطالعه ای نداری. گوشی که داری. به اینترنت که دسترسی داری

درس چی خوندند؟ایا درس علمی خوندند؟یا یه مشت مزخرف طب سنتی که اصلا علمی نیستند و برعکس خرافه و مزخرفه ...

برای تحصیل در رشته طب سنتی ایرانی باید اول از یکی از رشته های پزشکی عمومی یا تخصصی بالینی از دانشگاه علوم پزشکی فارغ التحصیل شوید. سپس با شرکت در کنکور وارد رشته پزشکی سنتی در مقطع تخصصی خود می شوید. از جمله فعالیت هایی که پس از اتمام تحصیل می توانید به آن بپردازید عبارتند از: فعالیت های آموزشی و تحقیقی و ارائه مشاوره و درمان در کلینیک های طب سنتی

مطلب بالا نشد لینکشو بفرستم.  خودت هم سرچ کنی بالا میاد  فقط اون قسمت رو کپی گرفتم. سرچ کن رشته طب سنتی  و همون بالاتر از همه یه قسمتش رو که در این ارتباطه کپی گرفتم

کمی مطالعه کنید. و بعد با مطالعه نظر بدید بد نیست. از هیچی اطلاع نداری. با شما بحثی ندارم. ...

بدبخت الان با همین حرفا خودزنی کردید 

کسی که گوشی داره و کمی هم مطالعه می‌دونه هیچ چیز توی طب سنتی علمی نیست و همه دستورات مزخرفه و غیر علمی و منسوخ شدس 

شما با همین علمتون واقعا اعتماد به نفس بالایی دارید که بقیه رو دعوت به مطالعه میکنید

مطلب بالا نشد لینکشو بفرستم. خودت هم سرچ کنی بالا میاد فقط اون قسمت رو کپی گرفتم. سرچ کن رشته طب س ...

شما واقعا آیکیو پایینی دارید 

پروفسور هر درس خوندی قرار نیست درست باشه 

مثلا به اسکلی می‌ره  چند سال پیش به خرافاتی برای یادگیری طلسم که خرافاته

آیا این شخص الان چون چند سال رفته دنبال یادگیری الان کاراش درست و علمیه؟خیر 

این طب سنتی هیچوقت علمی نبوده و نخواهد بود شما با اون مغز آکبندتون دوتا سرچ که بلدید بزنید

اگه علمی نبود مرض دارند اونهمه دانشکده و قبلش پزشکی عمومی.و. ....درس و....  الان تحقیق کن ببین من ایکیوم پایینه یا شما؟؟؟؟؟ با کیا شدیم ۸۰ میلیون. یه زحمت به خودتون نمی دین تحقیق کنید. میاین بدون اطلاع اینجا فقط بلدین جبهه بگیرید