2777
2789
عنوان

چیکار کنم من

43 بازدید | 4 پست

من ۳ تا خواهرناتنی دارم تنی هیچی ندارم . 

اخلاقاشون بده خوشم نمیاد از اخلاقشون  

دخترم ول کن نیست چون تنهاست دوست داره بیان با بچه هاشون بازی کنه  

مثلا از من توقع بیجا دارن . من اصلا خوشم نمیاد ناهار با شام خونشون برو وضعیت اقتصادی همه بده 

بعد از ناهار میرم دوساعت بچه ام بازی کنه  

ولی اونا دوست دارن ناهار بیان و به کم هم قانع نیستن 

مثلا به سوپ یا  غذایه سبک راضی نیستن  

اومدنی من باید کلییی ناهار  مثلا زرشک پلو قرمه سبزی و..... درست کنم  بخورن ببرنم  تازه ام باید باشه غذا 

گشنه واقعی  شکمشون سیر مونی نداره .

ولشون کنم یخچالمو خالی میکنن میبرن  شبیه زامبیا میمونن بخدا  رفتنی ام کلی ناراضی ... کلی حرف در میارن  پشت سرم 

منم یه نفرم رفتنی دخترم تایه چیزی میخوره به هم نگاه میکنن میخندن  

سر همین گفتم بهشون ازاین به بعد نه من ناهار میام نه شما بیایید 

دوست ندارم

حرف بدی زدم 

بهشون بر خورده .....

سیاست نداری،ولی در کل به نظرم مهم نیست کسی و کسایی  که هر کاری کنی پشت سرت حرف میزنن،اینم یه سوژه دیگه ،مامان منم شرایط شمارو داره دقیقا خواهر ناتنی هاش از صد تا دشمن بدتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب باید چیکار کنم

نباید این میگفتی،گفتی دیگه تموم شد،ولی اگه نمیگفتی،به خاطر اینکه دخترت بلاخره با بچه هاش بازی میکنه و شاد میشه،هر از گاهی میومدن خونتون،یه غذای روتین خودتونو درست میکردی 

یا تو روزی که جمع شدن،حرف مینداختی که ،دست و بالم خالیه ،اگه دوست دارین ناهار بیاین یه غذای حاضری درست میکنم

یا بگو هر کی غذای خودشو بیاره با هم تقسیم کنیم 

سخت نگیر ،خفن ترین ادم دنیام پشت سرش حرف میزنن،البته اینم بگم ،زندگی همینه ،شاید بدون حرف و حدیث تکراری شه مثل همین نی نی سایت ،ادماشو ببین،هر کی دنیای خودشو داره نظر مخالف و موافق هست،فقط زندگی کن هر جوری دوست داری 

من الان با دو تا از فامیلامون در ارتباطم بقیه ارو عید به عید چی بشه ببینم اونم شاید 

نباید این میگفتی،گفتی دیگه تموم شد،ولی اگه نمیگفتی،به خاطر اینکه دخترت بلاخره با بچه هاش بازی میکنه ...

باور کن چند بار گفتم دستم خالیه نداریم میگفت خب غرض کن باید به خواهرت ارزش بدی اونم به تو بده  اصلا نداریم نمیفهمن