2821
2789
عنوان

باسنم بزرگه

7943 بازدید | 56 پست

قدم 158 هست نسبت به بالاتنم ران هام خیلی بزرگه هم پهنه. کلا خیلی توی چشمه هر چي میپوشم خجالت میکشم. شلوار بگ خیلی هیکلمو بدتر نشون میده با نیم بگ هم معلومه. 

کسی تونسته لاغر کنه؟ 

من برعکس توام

که گفته آبی رنگ افسردگیست،برای من آبی رنگ شور و زندگیست.آبی کوچولو هستم شما میتونی آبی صدام کنی. جاویدنامان ۱۸ و۱۹ دی ماه یادتون همیشه در گوشه ای از قلبم می تپه🥀🕊فمنیست و دوستدار هنر و ادبیات. آقایون عنتر درخواست ندن ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا هیکلت فرم گلابی داره

بیا باسنت رو بده به من 😭

ورزش برای لاغری باسن زیاد هست 

تو یوتیوب سرچ کن گیلدا فیت یه ویدیو داره مختص لاغری باسن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

خوش به حالت

نه اتفاقا خیلی بده باسن نداشته باشی

که گفته آبی رنگ افسردگیست،برای من آبی رنگ شور و زندگیست.آبی کوچولو هستم شما میتونی آبی صدام کنی. جاویدنامان ۱۸ و۱۹ دی ماه یادتون همیشه در گوشه ای از قلبم می تپه🥀🕊فمنیست و دوستدار هنر و ادبیات. آقایون عنتر درخواست ندن ممنون

😭😭😭😭منم باسن دارم خیلی بزرگه 

....میدونی یه بار راجب عمل بینی حرف میزدم باسنم خورد به قلیون همشون گفتن به جا دماغتو میخوای عمل کنی کو.. نت و عمل کن حایی نیست نخوری بهش یا یه مرد هیز از فامیل گفت بعضی زنا صندوفق دارن بعضیام هاچبکن بی صندوقن خجالت کشیدم من 

😭😭😭😭منم باسن دارم خیلی بزرگه ....میدونی یه بار راجب عمل بینی حرف میزدم باسنم خورد به قلیون همشون ...

ناشکری نکن 

فقط همت کن و کمی لاغرش کن بهش فرم بده 

باسن داشتن خیییلی قشنگه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز