یامور۱۲ مدیر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1848 عنوان بگم یانگم | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 19 پست یه بار تاپیک زدم کسی نیومد خلاصه می گم خواستگار خواهرم دوست پسر دوستمه خواهرم دوستم نمی دونن فقط من باخبرم 1404/09/06 | 16:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقولیشم عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 3104 چرا خب عزیزم اگ دوستت فامیل باشه باهاتون خیلی اذیت میشه چون همیشه اینارو باهم میبینه ولی چون غریبه س نمیبینه زیاد
عشقولیشم عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 3104 نمی دونم از دوستم که نپرسیدم ولی پسره می گه قبل از خواستگاری ولی بعید بدونم اگه اینجوری بود دوستم زو ... ببین اگ دوستت زیاد عاشقش نیس ی دوس پسر معمولیه بوده براش و فقط بخاطر پولش جذبش شده بنظرم اصلا ب خواهرت نگو بزار باهاش ازدواج کنه
یامور۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1848 خب عزیزم اگ دوستت فامیل باشه باهاتون خیلی اذیت میشه چون همیشه اینارو باهم میبینه ولی چون غریبه س نمی ... شاید پسره راست می گه تقصییر دوسته چون به دوستم گفتم اینده داره رابطه طون گفت نه گفته کوتاه باشه و مخفی یعنی برای یه شب می خواست دیگه
یامور۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1848 ببین اگ دوستت زیاد عاشقش نیس ی دوس پسر معمولیه بوده براش و فقط بخاطر پولش جذبش شده بنظرم اصلا ب خواه ... دوستم اویزونه بیشتر تا عاشق ماشین و.. هم دیده ولی پسره از اون وزه تره بیچاره خواهر من فقط افتاب مهتاب ندیده گیر کی افتاده
عشقولیشم عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 3104 شاید پسره راست می گه تقصییر دوسته چون به دوستم گفتم اینده داره رابطه طون گفت نه گفته کوتاه باشه و مخ ... پس هیچییی نگو مخصوصا ب خواهرت بزار باهاش ازدواج کنه موقعیتش خوبه نپرونش بابا