2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام بچه من۴سالشه از روز دوم زایمان اوضاع همبن بوده و یه جورایی عادت کردم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

ببین منم دیشب از شدت عصبانیت اومد تایپیک بزنم اما خوابم برد نزدم

پسر من خییییلی شیطونه وحشتنااااک 

دیشب بعد دوهفته رفتم خونه مامانم اینا خدا نیدونه چقدر منو حرص داد چقدر اذیت کرد 

کلا جایی میریم بدتر میشه بچه شمام اینجوریه؟ نه حرف گوش میکنه نه غذا میخوره نه میخوابه فقط میدوه و همه جا رو بهم میریزه و کار به همه چیز داره

عصبی و استرسی شدم نمیدونم باید چیکار کنم

بچه م دو سال و 9 ماهشه

این روزا بچه سخت زیاد شده 

کودک سخت یعنی بچه ای که  از لحاط جسم ومعز و روان شکر خدا کاملا سالمه اما بدخلقه بدغداست بدخوابه  بیش از حد تحریک پذیره دلیلش هم استرس زیاد و الودگی هوا و بعصی کودهای شیمیایی عیرمجاز ووووو هست 

بیش فعالی و شبه اتیسم و نقص توجه وووو هم هست 

خلاصه دوره پیچیده ای هست برای مادر پدربودن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین منم دیشب از شدت عصبانیت اومد تایپیک بزنم اما خوابم برد نزدمپسر من خییییلی شیطونه وحشتنااااک دیش ...

آره پسر منم همینه

تو خونه خودم راحت ترم...هرچند تو خونه خودمونم خیلی شلوغ میکنه اما بازم اینجوری قابل کنترله 

ببین منم دیشب از شدت عصبانیت اومد تایپیک بزنم اما خوابم برد نزدمپسر من خییییلی شیطونه وحشتنااااک دیش ...

جایی میریم. بله دقیقا همینه همه جا رو بهم میریره اما تنها فرقش اینکه اروم تر میشه نق نمیزنه ولی تو خونه نق نق نق مگر دو ساعت ببرمش بیرون حسابی حال و هوا عوض کنه