2777
2789
عنوان

با شوهرم لج کردم

90 بازدید | 5 پست

2 هفت‌س دارم میگم ن برنج دارم ن مرغ. ن گوشت 

دو روزه هم دیگ سیب زمینی و پیاز ندارم وضعشم بد نیست اما نمیگیره بیاره. تازه. در میاد میگ چرا قهر میکنی خب قهر نکنم؟ ناراحت نشم؟ امروز دیگ غذا نتونستم چیزی بپزم گفتم برو غذا بگیر رفته بود برنج و مرغ گرفته بود ب نظرتون چکار کنم با شوهر خسیسی ک پول داره اما دیر ب دیر خرج میکنه؟ 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

مام چن وقته همینیم زمستونه پول نداره یا حالا داره نمیده.‌‌. تخم مرغ بزار بخوره

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

مام چن وقته همینیم زمستونه پول نداره یا حالا داره نمیده.‌‌. تخم مرغ بزار بخوره

مشکل اینه 2 روز گفتم نون بگیر رفته 3 تا گرفته 

شوهرم خوبه ها یهو میبینی سر کیسه شل میکنه اندازه چند ماه میگیره یهو هم مثل الان منو سختی میده 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بجای دعوا 

امشب چیزی درست نکن آب بزار قابلمه جوش بیاد بعدم با خوشحالی سفره بنداز آبه جوشیده بزار جلوش با نون بگو بخور شام همینه اگه گفت این چکاریه مسخره بازی درنیار بگو خب هیچی نداشتیم دیگه منکه گفتم بگیر سرت خیلی شلوغ بود فک کنم حالا شام اینه 

مگر اینکه بخوای با گرمای محبتت برامون شام خوشمزه بپزی یه چشمک هم بزن بعد که کنجکاو شد و گفت گرمای محبتم چیه چجوریه برو تو بغلش بشین بگو بیا پیتزا سفارش بدیم یا غذایی که خودت دوس داری بگو بیا اینو سفارش بدیم یه فیلمه خوبم دانلود کنیم باهم ببینیم خوش بگذره 

بجای دعوا امشب چیزی درست نکن آب بزار قابلمه جوش بیاد بعدم با خوشحالی سفره بنداز آبه جوشیده بزار جلوش ...

آخه بازم فایده نداره چون ظهر ناهار گرفته 

بهش گفتم کاش ب جا این غذا ی دو کیلو سیب و پیاز میگرفتی گفت میگیرم اما نگرفت