2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی نوزاد

104 بازدید | 27 پست

سلام ببخشید دختر‌من صورت دون دون شد بعد یکدست قرمز و زبر شد بردم متخصص نوزاد گفت اگزماس و مشتقات گاوی و...اصلا نخور تخمرغ و..نخور

پمادی ک داد و زدم پوستش خوب شد دوباره داره دون میشه بااینکه رعایت میکنم هیجی صبونه نمیتونم بخورم بی جون شدم خودم واقعا کلافه شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب میشه با شیرخشک؟

وقتی شیر خودت ندی و آلرژن نرسه بله

اسمش پروتئین گاوی ولی فقط اون نیست خیییلی گسترده عست

مثلا حتی ممکنه زردچوبه تو عدا هم باعث الرزی بشه

مرغ برنج که میخوری

هرچیزی ممکنه باعث الرزی بشه

ولی وقتی شیر خشک میدی دیگه آلرژن نمیرسه

وقتی شیر خودت ندی و آلرژن نرسه بلهاسمش پروتئین گاوی ولی فقط اون نیست خیییلی گسترده عستمثلا حتی ممکنه ...

اره خودمم‌میگم‌ببرم‌مجدد دکتر بگم شیرخشکی کنم ولی دلم‌یجوریه همش استرس دارم از بقیه مخصوصا فامیل شوهر چیزی بگن و اینکه هزینش زیاد میشه؟

شما تجربه حساسیت داشته بچتون؟

اره خودمم‌میگم‌ببرم‌مجدد دکتر بگم شیرخشکی کنم ولی دلم‌یجوریه همش استرس دارم از بقیه مخصوصا فامیل شوه ...

دکتر شیر خشک قبول نداره خودت بخر بده

برای الرزی متخصص اطفال نبر

فوق تخصص گوارش کودکان ببر

به بقیه ربطی نداره شیر دادن شما

بله آلرژی داشت ۴ماه خودم و بچه عداب دادم فقط باشید خودم شیر خشک دادم راحت شد 

دکتر شیر خشک قبول نداره خودت بخر بدهبرای الرزی متخصص اطفال نبرفوق تخصص گوارش کودکان ببربه بقیه ربطی ...

اخه میترسم حساسیت گاوی نباشه چون فقط دون دون صودت داره علامت دیگه نداره

ببخشید اینقد سوال میکنم بچتون چند ماهگی خوب شد ب خودش شیر و...دادین؟

مگه دکتر نگفته حساسیت داره؟دختر من از یک سالگی لبنیات خورد

دکتر گف ولی من اصلا لبنیات و تخمرغ نخوردم پس چرا خوب نمیشه بخاطر همین شک اقتادم و اینکه ینفر میگف رئیس بیمارستان اطفال گفته حساسیت گاوی فقط دفع خون داره مال دخترمن نداره نمیدونم‌چکار کنم از یطرف هزینه شیرخشک بخام‌هفته ی دونه بخرم ماه۱ونیم میشه سخته

دکتر گف ولی من اصلا لبنیات و تخمرغ نخوردم پس چرا خوب نمیشه بخاطر همین شک اقتادم و اینکه ینفر میگف رئ ...

حساسیت به پروتئین گاوی فقط دفع خون نداره

علائم پوستی داره مثل اگزما و دونه 

علائم گوارشی داره مثل یبوست اسهال 

علائم تنفسی داره مثل خس خس سینه یا سرفه

و علائم دیگه مثل شب نخوابیدن شیر نخوردن وزن نگرفتن ودر آخر دفع خون

اون یک نفری ک اینو گفته بهت بیسواد بوده

دختر من اصلا دونه صورت نداشت دفع خونم نداشت بااینکه وزن گیری خوبی داشت ولی آلرژی داشت چون دفعش در روز شل بود

هر بچه ای ی علامتی داره

بعدم بهت گعت الرزی فقط به لبنیات نیست چیز های دیگه هست

من وقتی به دخترم عدای کمکی دادم متوجه شوم مثلا به موز الرزی داره یا حتی گاهی الری محیطی هست مثلا شوینده ای ک باهای لباس شستی یا عطر 

حتی قطره اد آهن یا هر دارویی ک بهش میدی 

نون برنج یا حتی زردچوبه ای که تو عدا میریزی

به هر چیزی ممکنه آلرژی نشون بده

سلام من پسرم 1سال و5ماهشه هنوز به پروتئین گاوی حساسیت داره... پی پیش کشداره وسرفه میزنه دائم اگه رعایت نکنم خیلی بدترمیشه.. من الان فکرمیکنم اگه بچم خوب میشد ترجیح میدادم شیرخشک مخصوص بخوره. 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
دکتر گف ولی من اصلا لبنیات و تخمرغ نخوردم پس چرا خوب نمیشه بخاطر همین شک اقتادم و اینکه ینفر میگف رئ ...

حتما که نباید خون ببینی... شاید خون مخفی داشته باشه.. مثلا من اصلا خون ندیدم اما تو ازمایشش خون مخفی داشت

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
نیوکیت نمیدی؟

نه.. پسرمن از3ماهگی شیشه رو نگرفت.. بنظزتون الان میتونم ازشیر بگیرم این 9ماه باقی مونده رو شیرخشک بدم؟ 

من اصلا نمیدونم به چیا حساسه چون ازهمون اول رعایت سفت و سخت نکردم بچم سرفه وخس خس داشت.. مثلا الان میدونم اگه شله زد بخورم یا بخوره خیلی سرفه هاش بیشترمیشه ابریزش بینی 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
نه.. پسرمن از3ماهگی شیشه رو نگرفت.. بنظزتون الان میتونم ازشیر بگیرم این 9ماه باقی مونده رو شیرخشک بد ...

کلا بچت از شیر بگیر

نه شیر خشک بده نه شیر خودت

بشین یکی دوماه وقت بزار از اول تمام مواد عدایی تست حساسیت بگیر اینجوری میفهمی ب چی حساسیت داره

توروخدا جدی بگیر

خس خس سینه درمان نکن خدای نکرده میشه آسم.

دختر من مثلا به بادکنک دست بزنه فرداش دفعش شل میشه

باید خودت با آزمون خطا بفهمی چی اینجوری میکنه

رو زمین هم نخوابونش

حتما رو تخت بخوابین