2777
2789
71 باز

؟ روالش به چه شکل هست ? خوداون میخواین چه مباحثی مطرح بشه؟ مثلا اگه کل یک فصل رو اشکال داشته باشین. حتی موارد حفظس رو هم آموزش میده یا فقط قسمتهای چالشی و مهم؟ هزینه ش ساعتیه یا همون تایم یکساعت و ۴۵ دیقه؟ چقدر هست؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به دبیره داره عزیزم با درسش هزینه هم متفاوتند برای هر درسی

ببین خودم میخوام تدریس کنم. شیمی. سابقه ندارم. مبخوام بدونم تایم جلسات چند دقیقه ای هست. اگه مثلا از دبیر بخوای یه فصل رو کامل تدریس کنه همه قسمت ها حتی حفظی ها روتوضیح میدن یا فقط قسمتهای چالش برانگیز و مهم رو   .هزینه هر جلسه عرفش چقدره. در کل یه سری اطلاعات اینجوری میخوام

هيچ 
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ببین خودم میخوام تدریس کنم. سابقه ندارم. مبخوام بدونم تایم جلسات چند دقیقه ای هست. اگه مثلا از دبیر ...

همه مطالبو باید توضیح بدی عزیزم حتی حفظی ها

کلاسای شیمی معمولا  ۲ ساعت و نیم تا ۳ ساعت هست(کلاسای آنلاین اینطوری بود)

همه مطالبو باید توضیح بدی عزیزم حتی حفظی هاکلاسای شیمی معمولا ۲ ساعت و نیم تا ۳ ساعت هست(کلاسای آنل ...

مرسب عزیزم

ببین خودم میخوام تدریس کنم. شیمی. سابقه ندارم. مبخوام بدونم تایم جلسات چند دقیقه ای هست. اگه مثلا از ...

حضوری همون ۱ ساعت و نیمه ولی آنلاین بیشتر 

ما دبیر ریاضیمون ۷۰۰ تومن میگیره زیست ۱۲۰۰ 

بستگی داره ولی کلاس خصوصی زیر ۴۰۰ نیست کلا البته من توی شهرستانم باز قیمت شهرهای بزرگ تر بیشتره 

بعضیا مباحثی که مشکل دارن و میگن که عموما رو توضیح بدن 

معمولا اینطوریه 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ 

حضوری همون ۱ ساعت و نیمه ولی آنلاین بیشتر ما دبیر ریاضیمون ۷۰۰ تومن میگیره زیست ۱۲۰۰ بستگی داره ولی ...

فرادرس چطوره؟ خودمم تهیه کنم نکات مهمشو بگیرم. از بین فرهانی و فرادرش. برا شیمی

فرادرس چطوره؟ خودمم تهیه کنم نکات مهمشو بگیرم. از بین فرهانی و فرادرش. برا شیمی

من تعریف فراهانی و مصلایی شنیدم 

همایش مصلایی هم رفتم خیلی خوب بودن نکات خوبی میگفتن 

من تعریف فراهانی و مصلایی شنیدم همایش مصلایی هم رفتم خیلی خوب بودن نکات خوبی میگفتن

مرسی گلم

همه مطالبو باید توضیح بدی عزیزم حتی حفظی هاکلاسای شیمی معمولا ۲ ساعت و نیم تا ۳ ساعت هست(کلاسای آنل ...

یه سوال دیگه اگه همه مثال های تدریس رو از فرهانی بگم با همون ترتیب و روال خیلی تابلوئه؟ رمز گزاری ها و سوال ها. من نصیر پور و ملک شاهی رو هم دیدم ولی فرهانی خخییییلی کامله. با فرهانی جلو برم فک کنم دیگه نیاز به حل مثال از اینور و اونور نیس از هر دری مثال میگه. ولی میترسم تابلو باشه. بچه ها قبلا دیده باشن. نمیدونم الان جو دانش آموزا چطوره مو از ماست میکشن بیرون یا نه فقط برا امتحان باید برسونن

من تعریف فراهانی و مصلایی شنیدم همایش مصلایی هم رفتم خیلی خوب بودن نکات خوبی میگفتن

یه سوال دیگه اگه همه مثال های تدریس رو از فرهانی بگم با همون ترتیب و روال خیلی تابلوئه؟ رمز گزاری ها و سوال ها. من نصیر پور و ملک شاهی رو هم دیدم ولی فرهانی خخییییلی کامله. با فرهانی جلو برم فک کنم دیگه نیاز به حل مثال از اینور و اونور نیس از هر دری مثال میگه. ولی میترسم تابلو باشه. بچه ها قبلا دیده باشن. نمیدونم الان جو دانش آموزا چطوره� مو از ماست میکشن بیرون یا نه فقط برا امتحان باید برسونن

یه سوال دیگه اگه همه مثال های تدریس رو از فرهانی بگم با همون ترتیب و روال خیلی تابلوئه؟ رمز گزاری ها ...

بستگی به اون دانش آموز داره ما بیشتر بچه هامون فیلمای اینارو میبینن 

همش و از روی اون نگو 

حالا به جز رمزیات و اینا 

نمونه سوال کنکور و چند تا از کتاب های مختلف پیدا کن 

اگرم بتونی ی جزوه بنویسی براشون خیلی خوبه

یه سوال دیگه اگه همه مثال های تدریس رو از فرهانی بگم با همون ترتیب و روال خیلی تابلوئه؟ رمز گزاری ها ...

از روش های فراهانی استفاده کن ولی مثال هاش نهه تابلو میشه

مثال های کتاب مبتکران و قلمچی اینا حل کن

از روش های فراهانی استفاده کن ولی مثال هاش نهه تابلو میشهمثال های کتاب مبتکران و قلمچی اینا حل کن

مرسی عزیزم