2777
2789
عنوان

هرچی میخرم گند میزنم

72 بازدید | 8 پست

نمی‌دونم دیر ب دیر میرم خرید برا همینه 

چندروز پیش رفتم لاک گرفتم رنگشو هل هلی انتخاب کردم ب دلم نیست 

یا امروز رفتم پارچه گرفتم یکی هم قیمت مناسب هم کاربردیه 

یکی رو گرون گرفتم رنگشو زیاد ب دلم نیست 

یکی هم فک میکنم گند زدم مث تابستون ک ی پارچه مانتو گرفتم دوختن بعد فهمیدم خیلی جنس بدی داره 

خیلی کم پیش میاد موقعیتش جور سه من برم خرید 

پولم ک خیلی کم میمونه برام نمیتونم بگم فدای سرم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای مثل مادرشوهرمی کهمیاد خونه از خریدش پشیمون میشهخیلی اعصاب خورد کنین😂😂🫠

پووووف

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

کلابعضیاتوخرید خوب نیستن دقتشون کمه بای آدم باتجربه برو

هیچکسو ندارم

تنها نرو من وقتی میرم تو فروشگاه ها معذب میشم یا چیزی نمیخرم یا سریع میخرم میام بیرونوقتی با مامانم ...

اره با مامان خیلی خوبه 

من مامانم شهر دیگه اس