2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد و زن مال جسم انسانه 

وگرنه اصل انسان که نفس او باشد مجرد است و مذکر و مونث ندارد 

فرشتگان مجرد هستن و مذکر و مونث ندارند 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره عالی میشد

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

من حاضرم دنیا نباشه، خودمم نباشم ولی زمان برگرده به عقب و بتونم جلوی مرگ یکی رو بگیرم

خیلی حیف شد که تو این دنیا نیست، اتفاقا اون مرد بود

از صدتا زن و مرد هم خفن‌تر بود

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اگه از لحاظ قدرت بدنی و کارای سخت فرض میکنیم ک ما خانم ها هم همون قدرت بدنی رو داشتیم

اگه مردا نبودن.... هم کارهاس سخت رو ما خانم ها طبق آناتومی بدنمون نمیتونم انجام بدیم.... هم پدرامون وبرادرمون وهمسرامون نبودن..... درسته بعضی آقایون ذات بدی دارن واین باعث شده کهخانم ها از همه متنفر بشن... ولی همه مثل هم نیستن

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡