زهرااا92 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 5356 عنوان تب کودک 🥶🥶😟😟 44 بازدید | 7 پست بچم تب میکنه شربت استامینفون تاثیر نکرد ۳ ساعت گذشته پروفن بدم بهش تجربیاتتونو درباره این ویروس لعنتی میشه بگید چند روز این تب طول میکشه بچم ۳ سالش همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی. 1404/09/06 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرااا92 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 5356 با پاشویه تبشو پایین بیار یکی دو ساعت دیگه پروفن بده دست و پاهاش یخ سر شکمش داغ همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی.
نیلاااای عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 11189 دست و پاهاش یخ سر شکمش داغ همون سرش و شکمش رو با پارچه اب ولرم بذار لرز نکنه تا تبش یکم پایین بیاد
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14300 بچه من دو روز تب داشت تقریبا من شیاف میذاشتم الان پاشویه کن پاهاش رو با آب ولرم رو به گرم . گرم کن تا لرز نکنه پیشونیش هم با دستمال ولرم بذار مدام بهش آب بده لیمو شیرین هم خیلی زود تب رو میشکنه یه لیمو شیرین هم بهش بده
زهرااا92 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 5356 بچه من دو روز تب داشت تقریبا من شیاف میذاشتم الان پاشویه کن پاهاش رو با آب ولرم رو به گرم . گرم کن ت ... مرسی عزیز بچه هات شبا تبشون بیشتر میشد؟؟؟فقط دوشب تب داشتن همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی.
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14300 مرسی عزیز بچه هات شبا تبشون بیشتر میشد؟؟؟فقط دوشب تب داشتن اره وقتی می خوابید من توی خواب بهش آب سیب دادم لیمو شیرین هم یادت نره عالیه