بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای پرکاری داروها اکثر دوره ای هست یه مدت دارو مصرف میکنید هورمون های تیرویید به حد نرمال که رسید اغلب یه مدت دیگه نمیخواید دارو مصرف کنید مگر دوباره اعلایم پرکاری ظاهر بشه و بعد اینکه ازمایش دادید و دکترمطمئن شد که از حد طبیعی خارج شده دوباره مصرف دارو رو تجویز میکنه
رفتم آزمایش دادم تپش قلب داشتم چشمام قلمبه شده بود بدنم گرم میشد رفتم دکتر آزمایش گرفت چند ماه قرص مصرف کردم بعدشم ید رادیواکتیو خوردم کم کار شد و تا آخر عمر قرص میخورم قرصش اوایل عوارض میده بعدا عادت میکنه بدن
لوتیروکسین برای کم کاری تیرویید تجویز میشه نه پرکاری و برای کم کاری تیرویید باید تا اخر عمر دارو مص ...
برای پرکاری باید لتروزول مصرف کنه پرکاری درمانم نداره آخرش باید ید بخوره که بعدشم کم کارمیشه و بازم مجبوره تا اخر عمر لووکسین بخوره یعنی نتیجه همه تیروییدها اینه که فرد آخرش باید لووکسین رو تا اخر عمر مصرف کنه منم بخاطر همون فقط لووکسین رو گفتم