2777
2789
عنوان

دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 26 پست
ممد میلاد و محمد اولیش فامیل بود اواخر کلاس هشتم

الانکه ۲۰ سالمه دیگه خوشم نمیاد انگار دیگه حوصلشو ندارم البته دوتاشون لانگ دیستنس بودن 

سنم کمتر بود تو خود شهرمون تو پارکم میشستیم نمیدونم چ جرئت داشتم

الان اگر کسی باشه اصلا نمیدونم باید کجا برم باهاش🤣

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعدادشان یادم نمیاد زیاد بودن😝😝😝از ۱۲ سالگی

🤕🤕🤕🤕🤧🤧🤧🤧

فقط دو سه تا آخرین اسمشون یادمه که مطمئن هستم اونم فراموش میکنم👻👻👻

کلا اهل دل بستن و موندن نیستم فقط زیادی شیطونم😻😻😻😻

الانکه ۲۰ سالمه دیگه خوشم نمیاد انگار دیگه حوصلشو ندارم البته دوتاشون لانگ دیستنس بودن سنم کمتر بود ...

من کلا یبار بیرون رفتم اونم جای عمومی نبود ، ک اون یبارم کلی ب خودم فحش دادم خخخ

تا حالا ندیده بودم خانمی اینجا به آقایون بگه عزیزم و انقده بی عزت نفس برخورد کنه

من به تمام  انسانهای جهان میگم عزیزم ، کاش یاد بگیریم ک انسانیت ربطی ب آقا و خانم نداره ، کاش یاد بگیریم ، محبت کردن ربطی ب خانم آقا نداره ، کاش بفهمین و درک کنیم گاهی وقتا بهترین رفیق و دوستت میتونه جنس مخالفت باشه ، کاش متوجه باشیم در کلمه عزیزم ، چ بار محبت آمیزی هست ، کاش نیت کنیم و اراده داشته باشیم بذر محبت و عشق رو در بکاریم 

من به تمام انسانهای جهان میگم عزیزم ، کاش یاد بگیریم ک انسانیت ربطی ب آقا و خانم نداره ، کاش یاد بگ ...

شما همین روش رو برو 

ولی من به مردی که توی نی نی سایت بیاد توی تاپیک دوست پسر کامنت بیجا بذاره روی خوش نشون نمی‌دم و مرزهای انسانیت رو باهاش جابجا نمیکنم. 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین