2821
2789
عنوان

دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست
ممد میلاد و محمد اولیش فامیل بود اواخر کلاس هشتم

الانکه ۲۰ سالمه دیگه خوشم نمیاد انگار دیگه حوصلشو ندارم البته دوتاشون لانگ دیستنس بودن 

سنم کمتر بود تو خود شهرمون تو پارکم میشستیم نمیدونم چ جرئت داشتم

الان اگر کسی باشه اصلا نمیدونم باید کجا برم باهاش🤣

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تعدادشان یادم نمیاد زیاد بودن😝😝😝از ۱۲ سالگی

🤕🤕🤕🤕🤧🤧🤧🤧

فقط دو سه تا آخرین اسمشون یادمه که مطمئن هستم اونم فراموش میکنم👻👻👻

کلا اهل دل بستن و موندن نیستم فقط زیادی شیطونم😻😻😻😻

الانکه ۲۰ سالمه دیگه خوشم نمیاد انگار دیگه حوصلشو ندارم البته دوتاشون لانگ دیستنس بودن سنم کمتر بود ...

من کلا یبار بیرون رفتم اونم جای عمومی نبود ، ک اون یبارم کلی ب خودم فحش دادم خخخ

ولش کن عزیزم ، آدم ک خودش با اینا در نمیندازه

تا حالا ندیده بودم خانمی اینجا به آقایون بگه عزیزم و انقده بی عزت نفس برخورد کنه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

تا حالا ندیده بودم خانمی اینجا به آقایون بگه عزیزم و انقده بی عزت نفس برخورد کنه

من به تمام  انسانهای جهان میگم عزیزم ، کاش یاد بگیریم ک انسانیت ربطی ب آقا و خانم نداره ، کاش یاد بگیریم ، محبت کردن ربطی ب خانم آقا نداره ، کاش بفهمین و درک کنیم گاهی وقتا بهترین رفیق و دوستت میتونه جنس مخالفت باشه ، کاش متوجه باشیم در کلمه عزیزم ، چ بار محبت آمیزی هست ، کاش نیت کنیم و اراده داشته باشیم بذر محبت و عشق رو در بکاریم 

من به تمام انسانهای جهان میگم عزیزم ، کاش یاد بگیریم ک انسانیت ربطی ب آقا و خانم نداره ، کاش یاد بگ ...

شما همین روش رو برو 

ولی من به مردی که توی نی نی سایت بیاد توی تاپیک دوست پسر کامنت بیجا بذاره روی خوش نشون نمی‌دم و مرزهای انسانیت رو باهاش جابجا نمیکنم. 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

2824
2823
2791
2779
2792