2777
2789
عنوان

خواستگار سمج😐

68 بازدید | 6 پست

کمککککک من یه خواستگار سمج دارم که از اول گفتم که هر چی بابام بگه همونه بابای منم مخالف شدیده

الان اونا فکر میکنن من خودم راضی ام ولی بابام رضایت نمیده٫الان هم گیر دادن که بیایم با بابات صحبت کنیم

چجوری بگم نه؟ لطفا یه متن خوب بهم بگید بگم بهش

خب علت مخالفت؟ 

بگو نظر من نظر  پدرمه دیگه

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

خب علت مخالفت؟ بگو نظر من نظر پدرمه دیگه

پسره خوبیه ولی شراطشو دوست ندارم بابامم کلا باهاش مخالفه خودمم هم تمایلی ندارم

اینم بهش گفتم نظرم نظر پدرمه ولی اصلا نمیفهمن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هیچوقت نگو هرچی بابام بگه.این اشتباهه 

بگو من انتخاب میکنم و البته نظر بزرگترمم در نظر میگیرم.

الان اینجوری فکر می‌کنن 

پس فردا هر مشکلی هم پیش بیاد کسی نمیاد با شما صحبت کنه و از شما حتی عذرخواهی کنه 

میرن با همون پدرت صحبت میکنن

🕊️(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

هیچوقت نگو هرچی بابام بگه.این اشتباهه بگو من انتخاب میکنم و البته نظر بزرگترمم در نظر میگیرم.الان ای ...

بله اشتباه کردم ولی الان که اینجوری گفتم

نمیدونم چه جوابی بدم

بله اشتباه کردم ولی الان که اینجوری گفتمنمیدونم چه جوابی بدم

بگو خودمم مخالفم و به پدرم دلایلمو گفتم و ایشون موافق نظر من بودن 

دلیل خواستن بگو جواب منفی دلیل گفتن(به طرف مقابل )نمی‌خواد.جواب مثبته که دلیل میخواد.

🕊️(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨