2777
2789
عنوان

کادو بر ای خونه ی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 31 پست

امان از این بده بستونا که  حتی دختر رو در مقابل مادر قرار میده !!!!!! چیزی بگیری یادت میاد که اون هیچی برات نکرده ، چیزی نگری بعدا میگی از دار دنیا همین یه مادر رو داشتم که منو به دنیا آورد ،شیر داد ، بزرگ کرد ، مدرسه فرستاد ، شوهر داد...چرا من گوشه‌ ایی از زحماتش رو جبران نکردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودش جلو دامادش گفت وای ببخشید دیگه دست خالی اومدم وتمام

عجبا😂😐

ولی تو اینکار رو‌نکن چون تو هم اون کار زشت رو انجام میدی اینطوری  اگرم میبینی شیرینی نمیخوای بخری و دلت نیست یه کیک کوچولو درست کن ببر اونجا همه با هم بخورین یا همون گلدون که توی خرج هم نیوفتی 🩷

....

احیانا مادر شوهر من نیست ، ما هم چند سال پیش به هزار بدبختی خونه خریدیم همه فامیل و خانواده من و دوس ...

مادرشوهرمم هیچی نیاورد

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

امان از این بده بستونا که حتی دختر رو در مقابل مادر قرار میده !!!!!! چیزی بگیری یادت میاد که اون هی ...

مادر ادمو بزرگ میکنه چون خودش به دنیا مون آورده وظیفه شه، ربطی به اینکه واسه خونه دخترش کادو نبره نداره این یکی از بدیهی ترین رسم هاست 

ψ ❤️

امان از این بده بستونا که حتی دختر رو در مقابل مادر قرار میده !!!!!! چیزی بگیری یادت میاد که اون هی ...

وای آره 

آخه خودمامانم توقع داره به زبون میگه 

کادو ببرشاید تو اون موقعیت پول نداشتە

اینو قبول ندارم مادرم دست و بالش خالیه ولی برای ما بچه هاش همیشه کادو عالی برای هر مناسبتی هدیه میده مارو پیش شوهر و عروس سربلند کرده

آخه به دختر فقط یه مادر داره.ولی یه مادر ممکنه چندتابچه داشته باشه

اینو قبول ندارم مادرم دست و بالش خالیه ولی برای ما بچه هاش همیشه کادو عالی برای هر مناسبتی هدیه میده ...

دارە کە میدە

دست و بالش بە اندازەی یە کادو باز هست وگرنە نمیرن گدایی کنن دور از جون مادرتون

مادر خودمو میبینم ندارە نمیتونە بدە هرسال درحد یە کادو تولد کوچیکە،خیلیم برام باارزشە

حالا بحث یچی دیگەس ولی خب واقعا شاید نداشتە،یا هرچی نخریدە من باشم میخرم براش

وای آره آخه خودمامانم توقع داره به زبون میگه

اینقدر مقام مادر مهمه که یه کادو گرفتن براش در برابر عظمتش هیچه ....

یه سوال دارم اونایی که دور از جان مادرشون از دنیا میره زجه میزنن براش ، استوری میذارن، تا سالها یادش که میفتن اشکشون میاد  کیا هستند ؟  

اینقدر مقام مادر مهمه که یه کادو گرفتن براش در برابر عظمتش هیچه ....یه سوال دارم اونایی که دور از جا ...

اون منو دوست نداره .من فقط باید دوسش داشته باشم.

اینقدر مقام مادر مهمه که یه کادو گرفتن براش در برابر عظمتش هیچه ....یه سوال دارم اونایی که دور از جا ...

چون تو این یه مورد مثل مادرش رفتار کرده حسرت نمیخوره، البته اگه فقط یه این مورد باشه

ψ ❤️