2777
2789

سکه پارسیان

ولی اگه تا حالا یک رستوران شیک نرفتی میتونی اونم امتحان کنی تا چند وخ دیگه احتمالا جنگه

معلوم نیست بریم یا بمونیم

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلا بخر

گرمی یازده هست 

چجوری طلا بخره 

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی 💖 😇. و حسابدارم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

سکه پارسیانولی اگه تا حالا یک رستوران شیک نرفتی میتونی اونم امتحان کنی تا چند وخ دیگه احتمالا جنگهمع ...

وای جنگ چی چ خبره باز؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

اگ میخوای نگه داری طلا دست دو بگیر من همین الان دارم یکی میگیرم ۵۴۰ سوته قیمتش شد ۶ تومن ، اون یه تومنم یا پارسیان میتونی بگیری یا خرج خودت کنی.(مثال گفتم البته)

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

سکه پارسیانولی اگه تا حالا یک رستوران شیک نرفتی میتونی اونم امتحان کنی تا چند وخ دیگه احتمالا جنگهمع ...

از کجا میدونی جنگه ما همسرامون نظامین نمیدونیم شما چطور میدونید

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉

سکه بگیر

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /