2777
2789
عنوان

وقتی حوصله بحث کردن نداری

84 بازدید | 10 پست

ببینید وقتی نمیخواید چیزی رو قبول کنید کلا وارد بحث نشید. چرا وارد بحث میشی بعد که میخوان جوابتو بدن هی میگه باشه باشه و اعصاب طرف مقابلو خراب میکنی؟! میخوام قانع نشی اصلا. کلا بحث نکن آقا. به زندگیت برس. 

ولی بچه‌ها، خاک گلدون کسی باشید که وقتی به آسمون رسید، بدونه ریشه‌اش کجا بوده.

دیگه وقتی به طرف گیر میدید چطوری بحث نکنه

گیر چی میدم بهش

گیر ندادم فقط جواب سوالشو میخواستم بدم  

یه چیزی گفت اومدم جواب بدم بهش دیگه گذاشت رفت و تازه توهین هم کرد بهم 

من هیچی نگفتم بهش و میخواستم منطقی باهاش حرف بزنم خودش اجازه نداد 

این دیگه مشکل من نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چند وقت پیش وارد یه بحثی شدم واقعا اعصاب آدم خرد میشه آدم چیزی نگه بهتره چون هر کی میگه حق با منه

این دیگه بحث نیست مناظره‌اس که باید اعصابشو داشته باشی

ولی یه سریا اعصاب مناظره ندارن و فقط انتظار دارن بقیه حرفشونو قبول کنن و دیگه نظر خودشونو نگن

این دیگه بحث نیست مناظره‌اس که باید اعصابشو داشته باشیولی یه سریا اعصاب مناظره ندارن و فقط انتظار دا ...

بحث من سره این جنگ اسرائیل و ایران بود اون خانم و آقا وحشتناک طرفداره اسرائیل بودن و جالبه میگفتن بهترین دین، دین یهوده

و اینکه خانمه تازه از کربلا اومده بود واقعا اعصابم خرد شده اونموقع 

بحث من سره این جنگ اسرائیل و ایران بود اون خانم و آقا وحشتناک طرفداره اسرائیل بودن و جالبه میگفتن به ...

با اینا که کلا نباید بحث کرد‌. فازشونو هیچوقت نمی‌فهمم.

با اینا که کلا نباید بحث کرد‌. فازشونو هیچوقت نمی‌فهمم.

تو اون جمع هیچکس هیچی نمیگفت حتی بابام با اینکه سر از این بحثا در میاره و خوب بلده طرفو بشونه سره جاش فقط من این وسط خودم الکی جر دادم آخرشم همه گفتن چرا هی بحث میکنی این خانم و همسرش اینجورن ما هیچوقت وارد بحث و گفتگو نمیشیم باهاشون