ما خیلی یهویی از یه شهر دیگه بخاطر کار همسرم مجبور شدیم یه خونه رهن کنیم . ینی جهاز من قراره اونجا چیده بشه. وقتی رفتیم واسه دیدن خونه مستاجر قبلی ساکن بود . خالی کردن کلید و بما تحویل دادن رفتم دیدم مستاجر قبلی یه خانم شلختههههههه ی به تمام معنا بوده ینی فکر کنم ماهی یبار هم سرویس رو نمیشسته یا از وقتی اونجا بوده آشپزخونه رو شستشو که هیچ کاشی هارو یه دسمال هم نکشیده همه جا پر از روغن و آت اشغال . مامانم صابخونه رو صدا زد که من قراره اینجا جهاز بچینم این چه وضعیه اخه انقدر چندشمون میشد که خودمونم نخواستیم بشوریم صابخونه هم گفت یه خانوم میارم همه جارو تر و تمیز کنه بعدا کلید و تحویل میدم بهتون اون خانومه اومد تمیز کرد و کلید و بما تحویل دادن من متوجه شدم تو دسشویی یه جفت دمپایی مونده که گفتم بعدا بهشون میدم اصلا به دردیم نمیخورد کهنه بود درو قفل کردیم و اومدیم بیرون ایندفعه که رفتیم خبری از دمپایی ها و حتی شکلات های روی اپن نبود ینی خانم صابخونه در نبود ما بی اجازه اومده دمپایی های که باید میرفتن سطل اشغال و برداشته برده اصلا شاید من چیزی داخل اون خونه گذاشتم و نمیخوام اون ببینه واقعا حقشه بیاد سرک بکشه وقتی رهنش رو کامل گرفته و کلید و تحویل داده؟؟؟
اگه از گذشتهت زخم خوردی، نزار همون زخم آیندهتو هم زخمی کنه❤️🩹متاهل و متعهد به همسرم💓
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.