2777
2789
عنوان

خواهرم بعضی شبا میگه میخاد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دخترخالم اینجوریه میگ میاد خونه ماوالا فقط دعا میکنم بلایی سرش نیاد مارو ب فنا بده

منم دفه پیش صبح اومد حالش بد بود از بس زهر ماری خورده بود

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

نره یه کاری دست خودش بده . اخه دوست پسر هم داشته باشه میتونه روزا بره و بیاد چرا باید شب بره حتما جای ناسالم میره . اصلا سرسری نگذر . نه واسه اینکه بخوای جواب بدی بعدا اول به خاطر خود خواهرت جلوشو بگیر . گیر چهارتا عوضی نیفته خدایی نکرده

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

😟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چند سالشه؟حداقل تو خبر داشته باش که کجا میره بلایی سرش نیاد.در ضمن اگر هر اتفاقی بیوفته شمارو مقصر م ...

بعضی دوستاشو میشناسم مامان بابام داداشم میدونن مگه میشه ندونن ب روی خودشون نمیارن دیگه قبلا خیلی دعوا داشتن الان بیخیال شدن

من دوران دانشجویی این خبطو کردم

دوستم نامزد داشت و هرز میپرید

میگف میاد خونه ما

میرفت خراب بازی

اخر پای منم گیر افتاد

نامزدش اومد در خونمون

دختره خونه ما نبود

خلاصه گندش دراومد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من دوران دانشجویی این خبطو کردمدوستم نامزد داشت و هرز میپریدمیگف میاد خونه مامیرفت خراب بازیاخر پای ...

منم از همین میترسم ی بلایی سرش بیاد یکی از دوستاش موتور داره میرن دور دور  ب این سرماو آلودگی میگه چند بار نزدیک بوده تصادف کنیم 

منم از همین میترسم ی بلایی سرش بیاد یکی از دوستاش موتور داره میرن دور دور ب این سرماو آلودگی میگه چ ...

اره هزار و یک اتفاقه

به خواهرت بگو رو من حساب نکن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بهش میگم ول کن این عوضیا رو فوش میده میپره ب من

نمیخواد نصیحتش کنی

بچه ۱۵ ساله نیس

تو فقط پای خودتو بکش عقب از داستان

بگو گردن نمیگیرم پیش منی