پیش ما بعد معلوم نیس کجا میره مامان بابامم بهش میگن ن نرو ینی پیش من نیاد ولی گوش نمیده چون اونا هم خبر دارن خودشونو ب اون راه میزنن الان باز زنگ زد گفت شب میخام بهشون بگم میام پیش شما منم با مامان بابام ارتباطی ندارم ولی اگه بابام ی وقتی زنگ بزنه ک نمیزنه مجبوریم بگیم پیش ما اومده
شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نره یه کاری دست خودش بده . اخه دوست پسر هم داشته باشه میتونه روزا بره و بیاد چرا باید شب بره حتما جای ناسالم میره . اصلا سرسری نگذر . نه واسه اینکه بخوای جواب بدی بعدا اول به خاطر خود خواهرت جلوشو بگیر . گیر چهارتا عوضی نیفته خدایی نکرده
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
منم از همین میترسم ی بلایی سرش بیاد یکی از دوستاش موتور داره میرن دور دور ب این سرماو آلودگی میگه چ ...
اره هزار و یک اتفاقه
به خواهرت بگو رو من حساب نکن
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.