2777
2789

نمیدونم‌من اینطوریم یا یکم استرس دارم حس خاصی ندارم .. میگه عوض کن ولی من عادت کردم حتی پیشش اشکم میاد اینطوری شده برام یکبار ازش تعریف کردم گفتم خوشبحال زنش الان گیر داده

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

در انجمن روانشناسان امریکا هم قید شده که تراپیست بهتره هم جنس باشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولا ک تراپیست هم جنس باشه خیلی خیلی بهتره .بعد شما دست گذاشتی رو بزرگترین نقطه ضعف آقایون .اگر همسرتون میرفت پیش یه تراپیست خانم بعد میگفت خوشبحال شوهرش ، واکنش شما چی بود؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اولا ک تراپیست هم جنس باشه خیلی خیلی بهتره .بعد شما دست گذاشتی رو بزرگترین نقطه ضعف آقایون .اگر همسر ...

خوب ناراحت میشدم ولی ۲ ماه پیش ایشونم میدونه زندگیمو باز چند جلسه به یکی دیگه توضیح بدم حسش نیست 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

خوب ناراحت میشدم ولی ۲ ماه پیش ایشونم میدونه زندگیمو باز چند جلسه به یکی دیگه توضیح بدم حسش نیست

چرا خوش بحال زنش؟

اون داره از خوش برخوردی با تو پول میگیره،داره از گوش دادن به صحبتای تو پول میگیره،میخواستی دعوات کنه؟

همین ادم تو خونه با زنش مث شمر رفتار میکنه

خدایا شکرت

اسی همین الانشم مشخصه وابسته اش شدی....

چرا به شوهرت گفتی خوش به حال زنش؟!!

حتی اگر در مورد داداشتم گفته بودی خیلی درد داشت برای شوهرت، چه برسه برای تراپیست که داری درد دل می‌کنی و گریه و خنده و حرفای شخصی....

چرا خوش بحال زنش؟اون داره از خوش برخوردی با تو پول میگیره،داره از گوش دادن به صحبتای تو پول میگیره،م ...

مثل شمر که دیگه اغراغه😅

من خودم مشاورم لزوما هر چی میگیم رو عمل نمی‌کنیم اما بینش و آگاهی در نوع رفتار بی تاثیر نیست 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چرا خوش بحال زنش؟اون داره از خوش برخوردی با تو پول میگیره،داره از گوش دادن به صحبتای تو پول میگیره،م ...

اگر اینطوریه حیلی بده باز من همیشه میگفتم خوشبحال خانواده تراپیستا

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

اسی همین الانشم مشخصه وابسته اش شدی....چرا به شوهرت گفتی خوش به حال زنش؟!!حتی اگر در مورد داداشتم گف ...

وایسته که نشدم ولی گفتم خوشبحالش چون یکم اذیتم می‌کرد گفتم بفهمه 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️