2777
2789
عنوان

از همه بدم میاد

177 بازدید | 9 پست

از خانواده ام که انقدر فقیرانه رفتار میکنن درحالی که فقیر نیستن .

از بیشتر اطرافیانم .

اونقدر از اول بد باهام رفتار کردن حتی مادر خودم که فقط فکر میکردم مبادا بهم خیانت بشه چرا چون حس میکردم شوهرم از من بهتره 😑الان که چشمام باز شده چتد نفر بهم گفتن خودت از شوهرت خیلی سری ،برا مامانم تعریف کردم میگه میخوان زندگیتو به هم بزنن 😖دلم برا خودم میسوزه ،فهمیدم مشکل اعتماد به نفس من خودم نبودم بلکه اطرافیان بودن  بعد هی با کلی روانشناسی زرد سراغ خودم میرفتم که چرا اعتماد به نفس نداری . مامانم همش میگه چرا با شوهرت اینجور رفتار میکنی درحالی که من عهد بستم با خودم با هرکی مثل خودش باشم ،وقتی به من حس تنهایی میده توی خانواده اش و فامیلش منم این حسو بهش میدم .مامانم برداشته یه تومار نوشته برای نصیحتم .

اصلا نمیخوام دیگه برم خونشون ،هرموقع میرم اونجا غم عالم تو دلم سرازیر میشه 

به نظر خشم داری از بقیه و راهکار اینکه به آرامش برسی نصیحت و گفتگوی سطحی اینجا نیس، شرایطش داری بری پیش یه مشاور؟ یا خواهری کسی که باهاش درددل کنی؟ معمولا خواهرا شرایط آدمو خوب درک میکنن

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم(یه دوره ی طولانی خودمو گم کرده بودم باید از اونایی که دعا کردن برام متشکر باشم الان خیلی بهترم😊 خدایا شکرت...)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به نظر خشم داری از بقیه و راهکار اینکه به آرامش برسی نصیحت و گفتگوی سطحی اینجا نیس، شرایطش داری بری ...

با مشاور حرف میزدم قبلا حتی دیگه حوصله اونم ندارم .

خواهر ندارم ..کاش داشتم یه خواهر بزرگتر 

با مشاور حرف میزدم قبلا حتی دیگه حوصله اونم ندارم .خواهر ندارم ..کاش داشتم یه خواهر بزرگتر

یواش یواش پیش برو عزیزم مشکلات تو همه زندگیا هست بهت حق میدم اطرافیان خیلی وقتا رفتار سمی دارن 

با همه اینا آروم آروم یاد بگیر چطور شرایط رو مدیریت کنی که به خودت آسیب نزنی از اون طرف روابطت هم آروم پیش برن گاهی باید فاصله بگیری

گاهی باید به عنوان نفر سوم قضیه رو ببینی تا بشه حلش کرد

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم(یه دوره ی طولانی خودمو گم کرده بودم باید از اونایی که دعا کردن برام متشکر باشم الان خیلی بهترم😊 خدایا شکرت...)

حق داری،درد و دل کن آروم بشی الان فقط رو اعتماد به نفست کار کن نه مقابله به مثل که وقتی به خودت میایی میشی یه آدم پر از خشم و نفرت که اعصابی براش نمونده..

پاینده باد ایران🇮🇷♥️

ممنون عزیزم 💓

خواهش میکنم عزیزم 🩷 واسه ت صلوات میفرستم 🌸🌸🌸