2777
2789
عنوان

از رفتار مادرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 53 پست
خب ده بار دعوا میکنه تهش خسته میشه پیش همه هم بگو خواستگارامو الکی رد میکنن بزار بخاطر حرف بقیم شده ...

انگار چشم و ابرو به من نشون میده پیش مردم 

که آدم نمیتونه حرف بزنه

چرا من مادر تورو درک نمیکنم اخه تاپیکم زدم راجب اینجور مادرا اکثرا چیز مهمی نگفتن تاپیک آخرم خیلی دو ...

ببین از هرکی یه ایراد میگیره 

خب آدم ها کامل نیستن 

من خودم پولدار به تحصیل کرده و شغل دولتی ترجیح میدم اما مادرم برعکس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل مادرم اینه من باید زن کسی بشم همه چیز تموم خوشگل تحصیل کرده شغل دهن پرکن که بره پز بده البته می ...

نه من مثل تو نیستم کلا من دیدم منفی نگری دارم‌از نطر بقیه ، الانم‌نمی تونم این دلیل رو قبول کنم . 

مادرت مگه فکر کرده تو شاهزاده  ی ولز و انگلیسی ؟

پس خودشم  میدونه یه دختر معمولی  در حد همه ی دختر های معمولی داره حالا یه سر و گردن هم بهتر باشی بازم شما و ما معمولی حساب میشیم پس میدونه قرار نیست شاه بیاد خواستگاریت . مگه پدر های ما شاه هستن . نه . پس چرا نباید درک کنه تو باید ازدواج کنی . برام‌عجیبه . یعنی فکر نمیکنه اتفاقی زبونم لال براش بیافته تو باید چه کنی ؟ 

ببین از هرکی یه ایراد میگیره خب آدم ها کامل نیستن من خودم پولدار به تحصیل کرده و شغل دولتی ترجیح مید ...

این زن دچار خود خوب پنداری شده . حس میکنه خودش خیلی خوبه بقیه همه هیچ ان 

اینجوری آینده ی تو نابود میشه 

من‌متوجه شدم تعدادی خواستگار که هنوزم درست بهم گفته نشده رد شده بود توسط خانوادم قبلا بدون اینکه به من بگن . هنوز جواب این سوال رو پیدا نکردم که چرا . 

نه من مثل تو نیستم کلا من دیدم منفی نگری دارم‌از نطر بقیه ، الانم‌نمی تونم این دلیل رو قبول کنم . ما ...

ببین میگم حرفاش بهم نمیخوره 

اونروز میگفت دختر باید مدرسه اش تموم شد شوهر کنه بره سر زندگیش زود بچه دار بشه 

من تعریف نباشه ظاهرم خوبه بور و چشم رنگی و سفید 

(البته ممکنه خیلیا ام مثل طاهر من نپسندن )

توی فامیل درجه ۱ و دورتر خواستگار زیاد داشتم همه رو رد کرد 

همه زن گرفتن بچه دارن من موندم وتنهایی 

هرچند یسرایشون خودمم باب دلم نبود

نمیگم الان خواستگار تک و توک هست 

ولی من یکیشون خوشم اومد قیافه اش معمولی بود ولی مادرم نذاشت 

این زن دچار خود خوب پنداری شده . حس میکنه خودش خیلی خوبه بقیه همه هیچ ان اینجوری آینده ی تو نابود می ...

منم دقیقا خواستکارایی بودن که هیچ وقت نگفتن 

من فامیل خواستگار داشتم چندتا به من نگفته بودن 

بعد فک کن همه می‌دونستن مثلا من از دخترخاله ام شنیدم عه فلانی منو میخواست و واقعا ناراحت میشدم 

ببین میگم حرفاش بهم نمیخوره اونروز میگفت دختر باید مدرسه اش تموم شد شوهر کنه بره سر زندگیش زود بچه د ...

همین منو متعجب میکنه ... همین که چرا حرفا با هم نمیخونه . 

یعنی تا کی قراره اینجوری کنه . 

همین منو متعجب میکنه ... همین که چرا حرفا با هم نمیخونه . یعنی تا کی قراره اینجوری کنه .

واقعا حوصله ندارم 

همدم من شده گوشی و کنج اتاقم 

همین 

بعد مادرم انتظار داره شنگول باشم فلان کارو کنم برم باهاش بیرون 

واقعا حوصله ندارم همدم من شده گوشی و کنج اتاقم همین بعد مادرم انتظار داره شنگول باشم فلان کارو کنم ب ...

مراقب این زن باش .‌من به خاطر زندگی به زن ها بدبین شدم به تو نمیگم بدبین باشی  ولی این زن رو نمی تونم درک کنم . از زنی که نمیشه درک کردش  و اهدافش رو فهمید میترسم . 

وااای آینده ام خراب کرد من از یکی از خواستگارا خوشم اومد ظاهر خانواده پسندیدم پولدار بود دورادور میش ...

عزیزم من در جریان زندگیت نیستم بخوام نظر بدم

اگه واقعا سنت از ۳۰ گذشته و دیگه تصمیم های هیجانی نمیگیری موردهای خوب رو الکی رد نکن

همین مورد که گفتی نمیشه واسطه ای کسی بفرستی به گوششون برسونه که دوباره بیان خواستگاری؟

مادر من خواستگار دکتر منو بدون اینکه به من بگه رد کرد، چند سال که گذشت دید دیگه خبری نیس به من می‌گفت معیارهاتو بیار پایین مگه خودت کی هستی؟ به رفتگر محل هم راضی شده بود در این حد

متاسفانه امثال ما که مادر بی فکر داریم خودمون باید به فکر خودمون باشیم

انگار چشم و ابرو به من نشون میده پیش مردم که آدم نمیتونه حرف بزنه

خب شما محل نده حرف خودتو بزن

بی تعارف بگم ادم بی زبون و تو سری خور مفت نمیارزع 

هرچیم سرش بیاد حقشه

تا مظلوم نباشه ظالمی نیست

پس از فاز قربانی بودن بیا بیرون 

انشالله خوشبخت بشی

مامان دوتا گل پسر

عزیزم من در جریان زندگیت نیستم بخوام نظر بدماگه واقعا سنت از ۳۰ گذشته و دیگه تصمیم های هیجانی نمیگیر ...

اتفاقا ازدواج نکرده 

خیلیم دوسم داشت اما به خاطر مامانم که گفته نه منم رد کردم 

اما خب روم نمیشه به واسطه بگم 

یا اون پسره چی فک میکنه میگه کسی نیومد بگیره اومد سراغم