2777
2789
عنوان

از رفتار مادرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 53 پست
منم مادرم به مجردیم توجه نداره و خاستگارامو همون اول رد میکنه اصلا به خونه نرسیدن.میگم چرا رد کردی م ...

دست رو دلم نذار 

من یه خواستگار داشتم همه جوره پسندیدم و مهمتر از همه خیلی پولدار بود اما نذاشت هنوزم مجرده دلم پیششه 

ولی دیگه بیخیال شدم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست رو دلم نذار من یه خواستگار داشتم همه جوره پسندیدم و مهمتر از همه خیلی پولدار بود اما نذاشت هنوزم ...

خب الان این گناه مجردی ما گردن پدر و مادرمونه

خودشون تو سن زیر ۱۸ ازدواج کردن قبل اینکه به بلوع کامل برسن نمیدونن اصلا مجردی چجوریه

۱۴۰۴/۷/۲۵

منم چند روزه از بی محبتی مامانم کلی دلم گرفته 

دارم برای یه امتحان سخت درس میخونم با بچه کوچک همش بدو بدو دارم که هم کارام نمونه هم بتونم بخونم

دو روزه بخاطر آنفولانزا مهد کودک تعطیل شده کلی از برنامه هام عقب موندم 

زنگ زدم که پسرم دو ساعت بره اونجا گفت ما میخاییم بخابیم 

پسرم هم اذیت کن نیس اصلا 

منم الان با این وضعیتم شاید بیست روزی یبار در حد سر زدن برم خونشون 

دلم از این میگیره همسایمون که کامل غریبه زنگ زده میگه میدونم سرت شلوغه پسرت رو بذار خونه ما با پسرش بازی کنه من به کارام برسم حالا من تشکر کردم نفرستادم پسرمو

یعنی تهش میخام بگم معرفت صد پشت غریب بیشتر از یکی مثل مادرمه

امان از این مادرهای بی عقل با نادان بازي گند میزنن به زندگی بچه هاشون

وااای آینده ام خراب کرد 

من از یکی از خواستگارا خوشم اومد ظاهر خانواده پسندیدم 

پولدار بود دورادور میشناسم همش سفر خارجی میره خیلی دوسم داشت بدتر افسرده شدم یعنی مادرم میخواد من برم زن یه آدم بدبخت بشم یعنی 

منم چند روزه از بی محبتی مامانم کلی دلم گرفته دارم برای یه امتحان سخت درس میخونم با بچه کوچک همش بدو ...

حالا ساعتی که میخاستم پسرمو بفرستم اونجا از ده صبح بود تا دوازده ونیم که باباش بره دنبالش 

در این حد هم معرفت نداشتن 

الان همین رو گفتم مادربزرگم خونه ما بود گفتم من حوصله ندارم ببرمت بیروناومد توی ماشین کلی باهام دعوا ...

خب ده بار دعوا میکنه تهش خسته میشه 

پیش همه هم بگو خواستگارامو الکی رد میکنن بزار بخاطر حرف بقیم شده اینکارو نکنه

مامان دوتا گل پسر

خب الان این گناه مجردی ما گردن پدر و مادرمونهخودشون تو سن زیر ۱۸ ازدواج کردن قبل اینکه به بلوع کامل ...

حرف دل من هست 

من نمیخوام از خودم تعریف کنم 

اما آدمی نیستم بخوام به خاطر نیاز هرکاری کنم 

ولی خب تا کی ....

یعنی من تنهاییم رو با چی پر کنم نیازم چیکار کنم تاکی صبر کنم 

واقعا پدر و مادر ها درک نمیکنن 

منم چند روزه از بی محبتی مامانم کلی دلم گرفته دارم برای یه امتحان سخت درس میخونم با بچه کوچک همش بدو ...

چرا حالا بچه بره دو ساعت‌خونه ی مادرت مگه چی میشه خب اونم‌میخوابه با اونا 

ب نظر خودت چرا میگه نیار

عزیزم 

درکت میکنم 

هر کدوم از ما یجور درگیریم 

من گاهی میگم مامان با فلانی اینجور هستی اما با من 

بعد میگه تو چرا حسودی میکنی 

حرف دل من هست من نمیخوام از خودم تعریف کنم اما آدمی نیستم بخوام به خاطر نیاز هرکاری کنم ولی خب تا کی ...

من خودم خیلی ازدواجی نیستم. ولی خببببب هر چی ادم بیشتری ببینم شانس رویارویی با فرد مورد نظرم بیشتر میشه. 

شاید یکی از اون خواستگارام خیلی ادم خوبی بوده و ما الکی ردش کردیم.

۱۴۰۴/۷/۲۵

عزیزم درکت میکنم هر کدوم از ما یجور درگیریم من گاهی میگم مامان با فلانی اینجور هستی اما با من بعد می ...

چرا من مادر تورو درک نمیکنم اخه تاپیکم زدم راجب اینجور مادرا اکثرا چیز مهمی نگفتن تاپیک آخرم 

خیلی دوست دارم تو ذهن مادرت چی میگذره و مجرد مونون تو چه نفعی برا اون داره

حرف دل من هست من نمیخوام از خودم تعریف کنم اما آدمی نیستم بخوام به خاطر نیاز هرکاری کنم ولی خب تا کی ...

بعدم دیگه هی رد میکنن حرف میوفته تو مردم دخترشون قصد ازدواج نداره، اونی که میخواد بیاد خواستگاری هم منصرف میشه

۱۴۰۴/۷/۲۵

میگم‌چرا به نظرت نمیزاره؟؟یعنی تو ازدواج کنی چیزی از اون کم میشه مگه ؟؟

مشکل مادرم اینه من باید زن کسی بشم همه چیز تموم 

خوشگل تحصیل کرده شغل دهن پرکن که بره پز بده 

البته میگه پولم نداشت عیب نداره 

بعد هرکی زنگ میزنه میگه پسر فقط سالم باشه بسه 

اصلا حرفاش بهم نمیخوره تناقض داره

2790
2778
2791
2779
2792