2777
2789
عنوان

باابرو هام چی کار کنم که قشنگ تر شه

169 بازدید | 13 پست

بچه ها ابرو هام قهوه ای پررنگه،دوس دارم یکم قشنگ تر بشه ولی اصلا تجربه ندارم؛ میکرو خوبه میکرو قهوه ای؟ یا شنیدم پخش میشه و تبلیغ اینستا الکیه؛ بنظر شما چه کاری رو ابرو قشنگش میکنه،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بوتاکس نکردی تا حالا به نظرم بوتاکس خیلی روی کشیده و قشنگ شدن ابرو ها تاثیر داره

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

چه مدلیه ابروهات؟ میتونی بری سالن مدلشو عوض کنن با اصلاح دوست من میکرو کرده آره پخش شده

نه مدلش خوبه، کمونیه نازکه ولی توپره، ینی کلفت نیس نازکه ولی جای خالی داخل همون کمون نازک نیست پرپشته؛ دوس ندارم کلفت بشه فقط یه میلیمتر یا دو میلیمتر عرضش زیاد تر شه و پدپشت تر بنظر بیاد؛

خب الان هیچ کار نکنم پس؟ کاشت ابرو خیلی زشته، فقط میکرو قشنگ بود که اونم شنیدم خیلی تبلیغه اکثرا، قاب ابرو چیه؟ قاب قهوه ای؟میکرو دوستت در چه حد پخش شده؟ زشت شده الان ینی؟

نه نکردم، پیشانیمو بوتاکس کنم ینی؟

آره پیشونی رو که من بوتاکس کردم ابروهام کشیده شد بالا و کلا فرم چشمم هم قشنگ تر و کشیده تر شد

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

آره پیشونی رو که من بوتاکس کردم ابروهام کشیده شد بالا و کلا فرم چشمم هم قشنگ تر و کشیده تر شد

درچه حد ابرو بالا میره؟، کم میخوام بالا بره نه زیاد؛ زیادش بد میشه

نه مدلش خوبه، کمونیه نازکه ولی توپره، ینی کلفت نیس نازکه ولی جای خالی داخل همون کمون نازک نیست پرپشت ...

اون همه جای ابروهاشو میکرو کرده شاید برا همینه یه جای معتبر برو تو شهرتون نمونه کار هاشم ببین خوب میشه 

فیبروز هم بدرد نمیخوره ؟پس چی خوبه ؟

بنظرم جای معتبر میکرو انجام بدی خوب میشه . به جنس پوست هم احتمالا بستگی داره ولی خب قطعا کار طرف خوب باشه پخش شدگی و ...کمتر پیش بیاد.من خودم یه قسمت ابروم رفته میخوام میکرو کنم ولی مثلا برا دوستم خوب نشده نمیدونم که

زیر چشم هم میشه بوتاکس کرد ؟

من زیر چشام خیلیرگود و سیاه شده 

بعد چقدر بوتاکس میمونه رو صورت ؟

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
زیر چشم هم میشه بوتاکس کرد ؟من زیر چشام خیلیرگود و سیاه شده بعد چقدر بوتاکس میمونه رو صورت ؟

نه زیرچشم رو فیلر میزنن که گودی برطرف بشه 

بوتاکس هم معمولا یکسال موندگاری داره

کلینیک ها انجام میدن دیگه ؟ فیلر هم ماندگاری داره ؟

آره حتما باید پزشک انجام بده 

فیلر هم تا یکسال ماندگاری داره