2777
2789
عنوان

تورخدا به بچه هاتون یاد بدید قیافه کسی رو مسخره نکنک

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 25 پست
قهوه ای یعنی چی؟! بهتره اعتماد به نفس و عزت نفس بچه های خودمونو زیاد کنیم، نمیشه بقیه رو تربیت کرد

دقیقا

من همه چیو ب بچه ام داد دادم

نمیتونم ک دائم پیشش باشم و نزارم کسی بهش تو بگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعیده این و از خانوادش یاد گرفته باشه. گرچه خیلی فرهنگ اکثر خانواده ها پایینه. 

ی چیز دیگه هم اینه که به بچه اعتماد به نفس یاد بدیم که اگر احیانا کسی نا خواسته یا خواسته حرفی زد، خیلی به خودشون نگیرن. 

یاد ویدیوی اون مرد/زن سیاه پوسته افتادم که به دخترش هر روز یادآوری میکرد که چقدر زیبا و باهوش و مهربونه. 

اره خواهرم همیشه به دخترش یاد داده با تفاوت ها کنار بیاد ولی خب آدم دلش میشکنه

با تفاوتها کناربیاد یعنی چی یعنی تو تفاوت داری و باید بپذیریش باید یادش بده از خودش دفاع کنه با طرف برخوردکنه جوابشو بده اصلا شایدم دعواش شد 

واقعا تقصیر خانواده هاست. باید یاد بدن. من یه همکلاسی داشتم این دختر اینقدر خوشگل بود کپی روس ها بود. موها طلایی. چشم سبز قد بلند و خوشگل. ولی اینقدررررر این دختر باشعور بود با فرهنگ بود. با افرادی که از نظر بقیه زشتن فقط دوست میشد

خانوادش خیلی خوب تربیتش کرده بودن

من یه پسر خاله دارم مادرش با وجود اینکه هم از نظر ظاهری قشنگ نیست هم تکلمش مشکل داره   آنقدر پرو  و بی ادب بار آورده  اینو 

کلی ادعا داره که خدا می‌دونه

همه عالم و آدم رو مسخره می‌کنه در حالیکه دقیقا همه اونا ویژگی خودشه 

کوچکترینش این که به ما میگه سیاه در صورتی که ما گندمی روشنیم  اون سبزه تند نمی‌دونم ملت آینه ندارن تو خونه اول ببینن خودشونو بعد دیگران رو مسخره کنن

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
بعیده این و از خانوادش یاد گرفته باشه. گرچه خیلی فرهنگ اکثر خانواده ها پایینه. ی چیز دیگه هم اینه که ...

درسته ولی تصور کن بچه ها دارن حرف میزنن یهو برگردن بهش بگن حرف نزن سیاه سوخته 

یا مثلا منو مامانمو زن داداشم رفته بودیم بیرون راننده تاکسی به من گفت چقدر سیاهی من تو گرما فوق العاده قرمز میشم اونروزم مسیر طولانی مرداد ماه پیاده روی کرده بودیم.. منم قرررمز عین لبو.. بعد راننده تاکسی برگرده بهم بگه مامانت سفیده تو چرا اینقدر سیاهی کلا فضولی کردن تو ذات خیلیاست