2777
2789
عنوان

من خیلی ب شوهرم

775 بازدید | 49 پست

وای خانما من خیلی ب شوهرم گیر میدم اونم گیرای الکی خودمم میدونم چن وقته اینجوری شدم انگاری ی چیزی فعال شده تو وجودم میگ گیر بده اذیت کن نمیدونم چم شده  بعدش کلی پشیمون میشم از گیر دادنم چون واقعا شوهرمو دوس دارم

کسی هس ب درد من دچار باشه چیکار کنم بنظرتون  توروخدا بگین😭😂🤦🏻‍♀️😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو مشاوره چون من و شما کمکی نمیتونیم کنیم 

شک داری سر چی گیر میدی ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اره من بودم شفا گرفتم🤣ب چی گیر میدی مثلا؟

وای خدا انشالله منم شفا بگیرم😭😭😂

همه چی حرف زدن راه رفتن نشستن  پیام دادن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😭😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بنظرم گیرت رو بردار

نمیشه بردارم چجوری🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😭

همینطوری گیر بدی پس فردا تو بیو میزنی مطلقه جای متاهل

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

خب برو مشاوره چون من و شما کمکی نمیتونیم کنیم شک داری سر چی گیر میدی ؟

ن بابا شک ندارم

گیر الکی ب حرف زدن ب کلمه کلمه حرفاش توجه میکنم دنبال ی چیزی میگردم بهونه کنم گیر بدم ب حرف زدن رفتار 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وای خدا انشالله منم شفا بگیرم😭😭😂 همه چی حرف زدن راه رفتن نشستن پیام دادن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😭😂

ببین خیلی بده ها مرد رو فراری میده .تو خودتو بذار جای اون اگ ۴تا گیر بده بهت اونوقت میتونی تحملش کنی؟هی دوس داری بره بیرون خلاص شی ازش ،نذار اونم همچین تفکری نسبت ب تو داشته باشه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

همینطوری گیر بدی پس فردا تو بیو میزنی مطلقه جای متاهل

وای خدا نکنه دخترررر😬😬

چبکا کنم بنظرت 

وای خدا نکنه دخترررر😬😬چبکا کنم بنظرت

گیر نده دیگه قبل گیر دادن فک کن ببین چی جواب میده اگه ضرورتی نداره خب نده

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین خیلی بده ها مرد رو فراری میده .تو خودتو بذار جای اون اگ ۴تا گیر بده بهت اونوقت میتونی تحملش کنی ...

وای اره میدونم بدهههه 

بهشم گفتم دست خودم نیس ی چن وقت تحمل کن اوکی بشم کف عیب نداره تو فقط ناراحت نباش 

تو چیکا کردی بهتر شدی؟

خیلی راحت.خواستی حرفی بهش بزنی.گیرت رو بردار برو اونور تر

چشم همین کارو میکنم دیک😭😂🤦🏻‍♀️