2777
2789

دقیقا نقش پیام بازرگانی رو واسه تلویزیون دارن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقششون خیلی مهمه بهم زدن آرامش خانه ی دیگران 😁😁😁و دعوای بین زن وشوهر 😁😁

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

معرفی شغل ها،مردمم استفاده میکنن حالا یا خرید میکنن یا خدمات

با درآمدشون خیلی کاذبه شغلش خاک تو سر صدا و سیما که نمیتونه برنامه سازی درست و حسابی داشته باشه خااااک

فایده که ندارن ضرر هم دارن مفت خورها 

الان لادن و سید علی اون دختره مبینا دندونی چه فایده ای میتونن داشته باشن؟پول مفت دیگه 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اینکه همه رو بدبخت و بد اخلاق و بی فرهنگ نشون بدن و زندگی خودشون رو گوگولی و خودشون رو با اخلاق

کاش میتونستم از اینستا و .... حذفشون کنم تا ابد که دیگه هیچ کس نبینتشون این بلاگرای روزمرگی رو آخه اکثرا هم داستانشو فیکه و مردم رو سرکار میذارن

....

اونا میگن دنیا رو اونجوری که من میبینم ببین اونجوری که من میخوام زندگی کن 

میگن با پاهای من برو سفر 

با چشمای من دنیا رو ببین 

با دستای من زندگی کن و...

ما صفات زیادی داریم که نادیدشون میگیریم و یه سری ها اومدن از این صفات نادیده شده کسب درآمد کردن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن