2777
2789
عنوان

بچه از چند ماهگی باید مستقل بخوابه

261 بازدید | 21 پست

دخترم الان ۳ ماهشه تو تختش کنار تختمون میخوابه

از چه سنی باید بره تو اتاقش

بعضیا میگن ۶ ماه

بعضیا میگن ۳ سال

اینو بگم شیر خشک میخوره و در طول شب بیدار نمیشه برا شیر

تا ساعت ۵ صبح ک خودم بیدارش میکنم

میگن اگه دیر جداش کنیم بدتر اذیت میشه و وابستگیش بیشتر میشه و تو اتاقش احساش تنهایی میکنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

پسرمنم۵ماهشه شیرخشکی ولی دلم‌نمیادجداش کنم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم۵ماهشه شیرخشکی ولی دلم‌نمیادجداش کنم

منم همینطور

ولی دیگه سنش بگذره ممکنه نپذیره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ی جا خوندم این اضطراب جدایی اینارو موقع انقلاب صنعتی راه انداختند برای اینکه زنهار وگول بزنند که بیان توکارخونه هاکارکنن. و میگفتن بچه هابه مادراحتیاج ندارن. من خودم مادرم نمیخاد جدابخابه عزیزمن. 

هر کی یه چیزی میگه یکی میگه چون از ۲ سالگی تا ۴ سالگی تو خواب غلت عاطفی دارن باید بوی مادر رو متوجه بشن 

یکی میگه از ۶ ماهگی 

یکی میگه از وقتی از شیر گرفتیش 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من یه مدت جدا کردم دیدم خودم اذیت میشم میشینم کنارش تا خوابش ببره یا دراز میکشم.. بعد خودم زودتر از. ...

۶ ساله متوجه خیلی چیزا میشه بنظرم تا الان باید مستقل میشد

بله منم بخاطر همین استرس دارم میترسم بد عادت بشه

من چیزی که تو ذهنمه میگفتن ۵ ماهگی قبلداز شروع اضطراب جدایی 

البته برای هر بچه ای فرق داره 

یه روانشناس معروف هندی هم هست میگه ۷ سالگی 

کلا موضوعات روانشناسی خیلی فرد به فرد هست و برای همه یکسان نیست

شما به مشاور انتخاب کن با توصیه های همون پیش برو

بزار همون ۲ سالگی، خطرناکه نوزاد تنها باشه.

ی بار بالا اورده بود اتفاقی متوجه شدم

البته روز بود