2777
2789
شیامی 😂عزیزم بهت درخواست دادم دوست داشتی قبول کن 🥰

🙄

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روانشناس در مورد ایرانی های آیفون  دار میگفت فقرای آیفون  به دست 

خداشاهده داشت چقدر مسخره می کرد که قسطی وبا وام و با هزار بدبختی میرن آیفون می گیرن

یا میگفت برای قرارهای مهم و اینجور چیزها آیفون  اجاره میکنن

یه روانشناس در مورد ایرانی های آیفون دار میگفت فقرای آیفون به دست خداشاهده داشت چقدر مسخره می کرد ...

روانشناسی که بقبه رو مسخره کنه اینقد بی لول باشه دیگه روانشناس نیس ایشون عقده داشته اینجور خالی کرده من بشخصه هیچ فقیری ندیدم ایفون داشته باشه برعکس یه روانشناسی تو اینستا میگف مردم ما زورشون نمیرسه مسافرت داخلی خارجی برن ولی میتونن رستوران برن که اینه رستورانا همیشه شلوغه پول ندارن خونه بخرن ماشین انچنانی ولی میتونن یه گوشی خوب بخرن لباس خوب بپوشن که اینه که همه تیپ میزنن 

فرق بین یه روانشناس جامعه شناس با روانشناس زرد اینه 

روانشناسی که بقبه رو مسخره کنه اینقد بی لول باشه دیگه روانشناس نیس ایشون عقده داشته اینجور خالی کرده ...

اتعاقب همین روانشناس میگفت 

که در روانشناسی به این کار ایرانی ها میگن اثر رژلب قرمز

۹۰ درصد اینایی که ایفون دارن اصلا بلد نیستن باش کار کنن فقط واسه پوز🙃یکیشونو بگو یه اپل ایدی برات ...

قرار نیس همه همه چیزو بلد باشن نود درصد مردم بلد نیستن خودشون موهاشونو کوتاه کنن پس نباید برن ارایشگاه مگه هرکس ایفون داره باید خودش بلد باشه اپل ایدی بسازه پس موبایل فروشا چجوری کاسبی کنن

اتعاقب همین روانشناس میگفت که در روانشناسی به این کار ایرانی ها میگن اثر رژلب قرمز

اثر رژ لب قرمز به این افراد نمیگن بع کسایی میگن که قدرت خرید چیزهای بهتر یا چیزایی که دوسدارن میخوان ندارن وبه چبزای کمتر در حد توان رو میارن کدوم فقیری الان حداقللل۱۵۰تومن پول ایفون داره بااین حقوقای کم همشون تمکن مالی دارن یا دخترا پسرا میرن سرکار با پول خوذشون میخرن 

چرا برای من عرقی نداره گوشیم سامسونگ باشه یا ایفون؟

سامسونگ‌دارم و خیلییی راًیم.

چه فرقی دارن مگه باهم ؟ 

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اثر رژ لب قرمز به این افراد نمیگن بع کسایی میگن که قدرت خرید چیزهای بهتر یا چیزایی که دوسدارن میخوان ...

گفت نمیتونن سفر خارجی برن  یا خونه و ماشین  بخرن خرج رستوران و گوشی  و از این موارد میکنن 

شما حتما آیفون داری که  فشاری شدی عزیزم 

دیگه داری قیمه هارو می‌ریزی تو ماستا 

A55

مدل گوشی مهم نیست مهم اینکه بتونی ازش درست استفاده کنی

الان آیفون دارا همیشه تو کارت به کارتشون مشکل دارن یا عموما بلد نیستا درست کار کنن باهاش 

من دوستم آیفون داشت از اول ولی هیچ کار نمیتونه باهاش بکنه اکثر چیزا رو من بهش یاد میدم چون زبانم خوبه

....