2777
2789
عنوان

خستگی از بیشعوری همکلاسی ها

260 بازدید | 17 پست

واقعا متوجه نمیشم

چرا انقدرررر یک سری ادما بی شعور و حق به جانبن؟؟؟

تو گروه کلاسی اکیپی با هم دست به یکی میکنن امتحان رو کنسل کنن کلاس رو کنسل کنن اعتصاب کنن بابت فلان چیز

بعد میگن کی مخالفه میگی من مخالفم 

میخوان پارت کنن انگار نه انگار که خب طرف وقت گذاشته درس خونده برای فلان امتحان دوست نداره کلاس کنسل شه اصلاااا به تو چه میخواد بره سر کلاس مگه تو ثبت نامش کردی که تعیین تکلیفش رو تو انجام میدی؟؟؟؟؟

گروه کلاسی میزنن برای بقیه حکم کنن

برای یه حرکت غیر قانونی که یه اعتصاب و دست به یکیه میان میگن رای با اکثریته !!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیتش حق با اکثریت من خودمم تابع جمعم همیشه ساز مخالف زدنو ندوست

معنی نمیده 

اومدی مدرسه برای درس خوندن و یادگیری نه اینکه همش در بری و از زیر بار مسئولیت شونه خالی کنی؟ هیچوقت به کسی که میخواد درس بخونه و به جایی برسه فکر کردین؟ چرا باید پاسوز آتیش جهالت بقیه بشه؟چون نمیتونن اونا تنبلی رو کنار بذارن اینم باید تنبل کنن؟

واقعیتش حق با اکثریت  من خودمم تابع جمعم همیشه ساز مخالف زدنو ندوست

مسئله اینه جمعی وجود نداره همه وحشت دارن مخالفت کنن برای حق طبیعیشون چون پرخاشگرن

و میترسن از اینکه بقیه باهاشون بد بشن به خاطر مطالبه حق طبیعیشون

مورد داشتیم طرف برای اینکه همکلاسیش ناراحت نشه حتی سیم کارت به نام خودش رو قرض داده به همکلاسیش

معنی نمیده اومدی مدرسه برای درس خوندن و یادگیری نه اینکه همش در بری و از زیر بار مسئولیت شونه خالی ک ...

حالا کی گفته توی مدرسه چیز به درد بخوری یاد میدن؟ سیستم اموزشی کلا مشکل داره بخونی نخونی فرقی نداره 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
حالا کی گفته توی مدرسه چیز به درد بخوری یاد میدن؟ سیستم اموزشی کلا مشکل داره بخونی نخونی فرقی نداره

این حرفای چرندو بذارین کنار

فعلا با همین سیستم نخبه های دنیا رو داریم

درس نخوندن فقط پاک کردن صورت مسئله اس

این حرفای چرندو بذارین کنارفعلا با همین سیستم نخبه های دنیا رو داریمدرس نخوندن فقط پاک کردن صورت مسئ ...

نخبه ها چیزی توی مدرسه یاد نگرفتن توی دانشگاه ادم یاد میگیره وگرنه مدرسه فقط چرت و پرته هیچ چیز بدردبخوری پیدا نمیکنی 

خب باید مدرسه رو بخونه که بره دانشگاه یا نه؟

بله منظورم اینه با دوبار امتحان ندادن اونم وقتی همه با هم هماهنگن چیزی نمیشه که انقدر سخت میگیرین 

نخبه ها چیزی توی مدرسه یاد نگرفتن توی دانشگاه ادم یاد میگیره وگرنه مدرسه فقط چرت و پرته هیچ چیز بدرد ...

عزیزم نخبه یهو از دانشگاه نپریده تو نخبگی که

این از اول زمینه اشو داشته و مدرسه هم دمش گرم نخبه کشی نکرده

اینهمه المپیادیا رو نمیبینی مقام آوردن 

پس اینارو ما از کجا میاریم؟😁

عزیزم نخبه یهو از دانشگاه نپریده تو نخبگی کهاین از اول زمینه اشو داشته و مدرسه هم دمش گرم نخبه کشی ن ...

توضیح دادم واسه اون خانمی که همین حرف شمارو زدن 

نخبه ها چیزی توی مدرسه یاد نگرفتن توی دانشگاه ادم یاد میگیره وگرنه مدرسه فقط چرت و پرته هیچ چیز بدرد ...

این مشکل یه مشکل همه گیره

من خودم تو کلاس خصوصی و مدرسه همیشه دیدم و از تکرارش خسته شدم

تو دانشگاه هم از فامیل ها پرسیدم اونا جگرشون خون تر بود میگفتن میترسن مخالفت کنن مجبورن با جمع موافقت کنن که باهاشون بد نشن 

اونوقت تو دانشگاه باهاشون بدرفتاری نشه و اینطور نباشه کسی باهاشون گروه نشه و بهشون جزوه نده و خبر های مهم رو ازشون پنهان نکنن از عمد جا بمونن بهشون تیکه و متلک بگن و ازار روانی کنن

بله منظورم اینه با دوبار امتحان ندادن اونم وقتی همه با هم هماهنگن چیزی نمیشه که انقدر سخت میگیرین

مطمئنا استارتر واسه دوبار نیومده از درسش بزنه و تاپیک بزنه تو نی نی سایت

این داغونا هم چند ساله مطمئنا هم کلاسیشن...ترمی نیست که دیگه چند ماه بگذره بعد گورشونو گم کنن