2777
2789
عنوان

بارداری گرسنگی شبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 34 پست

منم گرسنه میشدم مغزیجات میخوردم یا خرما،بیسکوییت یا ویفر هم گاهی میخوردم

سخت نگیر نهایتش بعد زایمان رژیم میگیری

من آخرای بارداریم انقدر اشتها داشتم با دست غذا میخوردم😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالتون من اصلا وزن اضافه نمیکنم قدم۱۶۴ الان ۳۳ هفتم تازززه وزنم۶۳ شده صورتم شبیه اسکلت شده همین الانم از گشنگی بیدار شدم هیچی تو خونه نیست که خوشم بیاد بخورم سه چهار روزخ اشتهام صفر شده تو طول روز 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
ناراحت نیستی پسر شده؟

وا🫤  الان این چه سوالیه  ؟ من خودم ازونایی بودم که اول فهمیدم بچه ام پسره تا چند وقت تو شوک بودم.من کسی بودم که کل زندگیم با پسرا کل داشتم.خواهرمم همزمام باردار بود.دو هفته اختلاف داشت با من ، دختر بود برای اون.وای که تو سیسمونی خریدن چقدر چشم و دلم میرفت واسه لباسای دخترونه... البته الان نسبت به اون زمان خیلی تنوع پسرونه از دخترونه بیشتر شده و خیلی هم کیوتن این مدل کره ای ها😍

اما وقتی که پسرم بدنیا اومد اصلا تمام تصوراتم زیر و رو شد نسبت به پسر.یعنی الان دوتای دیگه ام دارم که دختر شدن دوست داشتم یه پسر دیگه هم میداشتم🥰🥹خیلی گوگولین پسرا

منم باردار بودم هر روز 6 صبح از گشنگی بیدار میشدم. معمولا یه تی تاپ و یه لیوان شیر میخوردم. 

کلا تو بارداری معمولا خانوما 12 کیلو وزن اضافه میکنن و بلافاصله بعد از زایمان 5 کیلو میان پایین. بقیش هم یواش یواش آب میشه. من که اینجوری بودم