2777
2789
عنوان

بارداری گرسنگی شبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 34 پست
خوش به حالت نه من دلم حسابی غذا میخواد اونم مدل نون و پنیر و ..

بخور دلت خواست یکم بخوری نیزلریث کنار ولی اکه نخوری تا صبح اذیت میشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نزدیک پریودمه ۲ روز دیگه موعدمه تخمدان سمت چپم یک جوریه آزرده ست انگار حس کشیدگییکم حالت تهوع از ...

اگر پریود نشدی بیبی چک بزن 

هر کس یه جوریه نمیشه گفت 

من خودم آب زیاد می‌خوردم 

کلا دستشویی بودم 

شبا سه بار میرفتم 

یه بار ۱۲ یه بار ۳ یه بارم ۵ و خورده 

اره الان یکم خوردم ولی هر شب که نمیشه

چرا نمیشه یکم بعد مودت عوض میشه 

بخور فقط زیاده روی نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من ۷ ماهه زایمان کردم اصلا لاغر نمیشم

کنربند بشتی ک شکمت بخوابه یان؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …