2777
2789
عنوان

بنظرتون اخلاقم بده

109 بازدید | 9 پست

من وقتی کسیو ببینم فقط با یه لبخند سلام و احوالپرسی میکنم 

خیلی خودمو نمیچسبونم به طرف که حتما بغلش کنم بوسش کنم و دو ساعت قربون صدقه طرف برم مثل جاریم 

حالا مادرشوهرم مدام اونو برای من مثال میزنه که خیلی خوبه 

به نظرتون ایراد از منه و باید مثل جاری رفتار کنم 

یا توقع مادرشوهرم بیجاست

خب نمیتونم ادا در بیارم و فیلم بازی کنم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میگه مثل اون باش بگو آدمها فرق دارن مادر جون

هر چقد اسممو میگم، میگم منو با کسی اشتباه نگیر فایده نداره 

واقعا داره عذابم میده 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

همه قرار نیست مثل هم باشن

مادرشوهره باید این تفاوت ها رو ببینه و بپذیره شما خودت باش مگه بازیگر فیلمی ؟! و مادر شوهر کارگردان ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم ببین ..من عین جاری شمام ..اخلاقمو احساساتمو بروز میدم ...حتی اگه از یه نفر خوشم نیاد بازهم با روی باز باهاش رفتار میکنم .ولی خواهرم عین شماست ..باشخصیت متین و توی رفتارش معتدل ...

میگه نمیتونم باهمه سریع پسرخاله شم و خوش و بش کنم .و سلام و احوال پرسی معمولی کافیه 

درواقع جفت شخصیت ها محترمن و هیچ شخصیتی بر هیچ کدوم عرجعیت نداره 

اگه حس میکنی ار لحاظ ذاتی و درونی خانم سالمی هستی نیازی نیست خودتو تغییر بدی 

دیگران باید خودشونو با تو وقف بدن 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

اتفاقا حالا که مادرشوهرت میگه مث اون باش هزار سالم مث اون نباش تا مادرشوهرت تا نشیمن گاهش هرلحظه که تو رو میبینه بسوزززه،،، ثابت کن که تو ورژن خودتی و خیلی هم خوب میکنی با شخصیت رفتار میکنی،، مگه الان عهد بوووووقه بچسبونی و بگو بخند راه بندازی

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭