2777
2789
اره بعد دوباره یادشون میاد چرا رفته بودن بازم میرن

من یبار عاشق شدم با تموم جونم براش جنگیدم تهش رفت زن گرفت مردمو زنده شدم فک نمیکردم دوباره بتونم ب یکی اعتماد کنم یکیو بتونم دوس داشتع باشم یکی دیگه اومد با قول ازدواج دوروزه اونم رفته نمیدونم واقعا چیکارکنم

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یبار عاشق شدم با تموم جونم براش جنگیدم تهش رفت زن گرفت مردمو زنده شدم فک نمیکردم دوباره بتونم ب ی ...

درکت میکنم واقعا سخته

منم برای یکی خیلی جنگیدم اخرش رفت کلی دعا کردم ذکر گفتم برگشت ولی اخرش رفت بعد بار ها برگشت دیگ بیخیال شدم خودمو سپردم ب جریان زندگی اگه کسی تو تقدیرت نباشه حتی با دعا هم نمیمونه باید فقط رها بود

درکت میکنم واقعا سختهمنم برای یکی خیلی جنگیدم اخرش رفت کلی دعا کردم ذکر گفتم برگشت ولی اخرش رفت بعد ...

بمیرم 🥺

چندوقت باهم بودین که رفت 

بمیرم 🥺چندوقت باهم بودین که رفت

نزدیک ۷ ۸ ماه

باورت نمیشه صد بار کات کردیم هی دعا میکردم برگرده هی برمیگشت دوباره میرفت دیگ واقعا خسته شدم از این چرخه گذاشتم بره دنبال سرنوشتش گفتم حتما نیمه من ی ادم دیگ اس الکی دیگ وقت نزارم واسه این

نزدیک ۷ ۸ ماهباورت نمیشه صد بار کات کردیم هی دعا میکردم برگرده هی برمیگشت دوباره میرفت دیگ واقعا خست ...

ایشالا که بهترینش میاد عزیزدلم 

ما پنج ماهه ب قصد ازدواج و جدی باهم بودیم خانوادش راضی نشدن خودم تموم کردم اونم کاری نکرد رفت فک نکنم دیگ کاری هم بکنه یا دلش تنگ بشه برگرده

ایشالا که بهترینش میاد عزیزدلم ما پنج ماهه ب قصد ازدواج و جدی باهم بودیم خانوادش راضی نشدن خودم تموم ...

چرا بعد ی مدت هم پیداش میشه ولی دل نبند دوباره بهش

خودتو ناراحت نکن عزیزم بسپار ب خدا باور کن همش تقدیر و قسمته اگ بخاد بشه ب راحتی میشه اگ نخاد بشه هرکاری کنی بازم نمیشه

چرا بعد ی مدت هم پیداش میشه ولی دل نبند دوباره بهشخودتو ناراحت نکن عزیزم بسپار ب خدا باور کن همش تقد ...

بخدا دیگه خسته شدم من یبار عاشق یه ادم اشتباه شدم چندین سال موندم پاش کارایی ک براش کردم خانوادش نکرد با نداریش با همه چیش ساختم کمکش کردم رفت زن گرفت هنوزم باورم نمیشه حالا هم ک خواستم دل ببندم منم برم سر زندگیم از یکی خوشم اومد اونم رفت حتی یبار نگفت بمون

بخدا دیگه خسته شدم من یبار عاشق یه ادم اشتباه شدم چندین سال موندم پاش کارایی ک براش کردم خانوادش نکر ...

میفهمم یکی از دوستامم همین شد بعد ۳ سال طرف رفت ازدواج کرد اخرش طلاق گرفت باز برگشت سمت دوستم ولی باز رف با یکی دیگه خیلی سخت بود براش

اسی چند وقته از این دومی جدا شدی؟ خداحافظی کردین؟

میفهمم یکی از دوستامم همین شد بعد ۳ سال طرف رفت ازدواج کرد اخرش طلاق گرفت باز برگشت سمت دوستم ولی با ...

خدا بهش صبر بده واقعا سخته من خودم عروسیشو همه چیشو جلو چشام دیدم اب شدم و الان خوشبخت ترینه 

یه چندروزیه تموم کردیم گف تلاشمو کردم خانوادم راضی نمیشن خدافظی کردیم 

خدا بهش صبر بده واقعا سخته من خودم عروسیشو همه چیشو جلو چشام دیدم اب شدم و الان خوشبخت ترینه یه چندر ...

واقعا سخته ایشالله توهم بزودی بختت میاد سراغت خوشبخت میشی

اسی ی سوره میشناسم میخونی باعث میشه بیاد سمتت تو همین نی نی سایت دیدمش و ازش دو بار نتیجه گرفتم میخای بخون شاید اومد باز باهاش حرف بزن

واقعا سخته ایشالله توهم بزودی بختت میاد سراغت خوشبخت میشیاسی ی سوره میشناسم میخونی باعث میشه بیاد سم ...

فداتشم عزیزدلم همچنین 

کدوم سوره؟