بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یبار عاشق شدم با تموم جونم براش جنگیدم تهش رفت زن گرفت مردمو زنده شدم فک نمیکردم دوباره بتونم ب ی ...
درکت میکنم واقعا سخته
منم برای یکی خیلی جنگیدم اخرش رفت کلی دعا کردم ذکر گفتم برگشت ولی اخرش رفت بعد بار ها برگشت دیگ بیخیال شدم خودمو سپردم ب جریان زندگی اگه کسی تو تقدیرت نباشه حتی با دعا هم نمیمونه باید فقط رها بود
باورت نمیشه صد بار کات کردیم هی دعا میکردم برگرده هی برمیگشت دوباره میرفت دیگ واقعا خسته شدم از این چرخه گذاشتم بره دنبال سرنوشتش گفتم حتما نیمه من ی ادم دیگ اس الکی دیگ وقت نزارم واسه این
چرا بعد ی مدت هم پیداش میشه ولی دل نبند دوباره بهشخودتو ناراحت نکن عزیزم بسپار ب خدا باور کن همش تقد ...
بخدا دیگه خسته شدم من یبار عاشق یه ادم اشتباه شدم چندین سال موندم پاش کارایی ک براش کردم خانوادش نکرد با نداریش با همه چیش ساختم کمکش کردم رفت زن گرفت هنوزم باورم نمیشه حالا هم ک خواستم دل ببندم منم برم سر زندگیم از یکی خوشم اومد اونم رفت حتی یبار نگفت بمون