2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 4240 بازدید | 544 پست
سلام بزرگوار هر چه ما گفتید حکیم ازلی فرمود، و اما عنایت و یا ارادهمن به شخصه ادا در آوردم و ترک بند ...

سلام عزیزم خوبید امیدوارم حال دلت خوب باشه عزیز من همچنان منتظر دفترچه تکمیل ظرفیت فرهنگیانم میگن تا دی میاد به نظر شما کی میاد مژگان قبولی داره داخل تکمیل ظرفیت فرهنگیان اصن تکمیل میاد امسال همم سال قبل بوده سالای نمیدونم ۴۰۱ نبوده

امیدوارم امسال باشه اداره هم هنوز نگفته دعا میکنید براش ب نظر شما چجوریه عزیز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر هنوز مانع داره، یا میشه گفت جدی نیستتوکل بخدا ازدواج دارید و اگر این نباشهکیس بعدی بهتری دارید. ...

میشه بگید من این ماه باردارم؟اسمم پروفایل.

اگه باشم جنسیتش چیه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

میشه بگید من این ماه باردارم؟اسمم پروفایل.اگه باشم جنسیتش چیه

سلام بر خاتم نبیین و آل پاکش..دوستان من فقط جواب سوال عزیزانی که تا الان سؤال پرسیدم میدم

و توجه کنید علم غیب نزد خداست،من میبینم به لطف مولایم و میگویم..

لطفا صلواتی هدیه به امام عصر کنید و بدانید که لاحول و لا قوه الا بالله/دوست عزیز در طالع شما دختر دیدم..یا رباب

سلام بر خاتم نبیین و آل پاکش..دوستان من فقط جواب سوال عزیزانی که تا الان سؤال پرسیدم میدمو توجه کنید ...

سلام اون اقایی که باهاش اشنا شدم منو ببینه خوشش میاد یا ن به نظرتون ادم خوبیه و رابطم باهاش به جایی میرسه یا نه

سلام خوبید صبح بخیرخیلی دنبالتون گشتم تا پیداتون کنم حتی واستون تاپیک هم زدمولی انگار نبودید به هر ح ...

تعبیر خواب:القای شیطان!اما علاقه هم هست و بازگشت هم دیده شد

به خواب توجه نکن

من دیدم که برایت میخواند و تو گوش میکنی/یک صلوات هدیه کن به اسیران قافله کربلا از طرف امام زمان/یا مهدی دلتنگم

گلم حسش به من چیه و بینمون چی میشه

شاهد و مقصود خداست/مراد بر آورده می شود، ترک نماز نکنید ، که معصیت امر را به تاخیر می اندازد....یا رقیه مددی/صلوات هدیه به عمه امام زمان از طرف ولی عصر بفرستید

2827
2791
2779
2792