2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 75 پست
ایشون رو ر پاسخ گویی. سریع دیدم نمیدونم چرا جواب نداده، و رضایت و شادی در دلش بود،در مورد شما نمیدون ...

عزیزم قصدش جدیه باهام ؟

ممنونمم عزیزممم😍💚🫂💐

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مممنونمکیس بعدی چه موقع میاد؟اسم همسر آیندم چیه؟

توکل بخدا بازار شما گرم بود/اگر منظور خواستگاری هست

دختری دیدم رنگ روشن شاد و خنده رو

که طالع خوبی هم داره

توسل به حضرت زهرا را امر فرمودند و من گفتم بشما ،ولو دو رکعت نماز هدیه کن به آن بانو چون نماز صبح به نیت هدیه و خواسته های خود را بخواه در آخر هم یک صلوات برای امام عصر فراموش نشود

عزیزم قصدش جدیه باهام ؟ ممنونمم عزیزممم😍💚🫂💐

ایجور پیداست و اینکه دست خودته،،به قولی شل نزن

و درست رفتار کن..ذوقتم پشت کلام مخفی کن/آنجه در دل داری همان می شود ،به لطف کریمه اهلبیت حضرت معصومه علیه السلام

امیدارم همیشه موفق باشی و دل بردیای محبت اهلبیت بزنبراستی خوب پناهی هستن ..منم ببخشید اگه باب میل شم ...

سلام خوبید صبح بخیر

خیلی دنبالتون گشتم تا پیداتون کنم حتی واستون تاپیک هم زدم

ولی انگار نبودید

به هر حال قسمت بود اینجا ببینمتون اونم امروز الان،

من قبل ساعت ۶ یه خوابی دیدم از معشوق سابقم

که الان نزدیک به ۸ ماه جدا شدیم جدا شدن از سمت من بود

خواب دیدم که برای کسی تعریف میکنه که منو خیلی دوست داشته

و بعد من دیگه عاشق نمیشه و امیدی نداره

و کسی که ترکش کرده من بودم.

میشه حسی که دارید نسبت به این خوابم تعریف کنید،

حالا جدای اون خوابم میشه بگید چه حسی داره بهم فکر میکنه دلتنگمه؟

برگشت داره؟

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

ایجور پیداست و اینکه دست خودته،،به قولی شل نزنو درست رفتار کن..ذوقتم پشت کلام مخفی کن/آنجه در دل دار ...

چشم 🥹💚

ممنونمممم مهربانننن🩷🩷🩷🫂🫂💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

ایجور پیداست و اینکه دست خودته،،به قولی شل نزنو درست رفتار کن..ذوقتم پشت کلام مخفی کن/آنجه در دل دار ...

تا که من پرسیدم رفتید

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

توکل بخدا بازار شما گرم بود/اگر منظور خواستگاری هستدختری دیدم رنگ روشن شاد و خنده روکه طالع خوبی هم ...

مممنونم

میشه بگین همین کسی که دوستش دارم چی؟

مانع چیه؟ رفع میشه؟

چیکار کنم مانع رفع بشه و با عشقم ازدواج کنم؟

دو رکعت نماز بخون ، و نتم هر دو را در کاغذی جدا بنویسو زیر سجاده بگذار تنها یک صلوات بفرست و هدیه کن ...

منو توروخدا بگین

حتما دعاتون میکنم

خیلی درگیرم بخدا

کی عرفان رو میبینم؟ازشون واقعا خوشم میاد :)

دیدار چجوری هست؟🙏🏼🌸

عزیزم میشه لطفا جواب بدین یا درخواست قبول کنین🙏🏼😭دعاتونمیکنم

کلی گشتم تا این تاپیک رو دوباره پیدا کنم

فصل و جوری دیدم که ایشون لباس گرم تنش بودو رنگی،میشه گفت هوا باید سرد باشهو اینکه خوش زبانه و خوب حر ...

ممنونم🌹

فقط نگفتین چند سال اختلاف سنی داریم ؟

از چه طریقی باهاش اشنا میشم ؟ دوستی یا سنتی ؟ کجا ؟

زمستون امسال باهاش اشنا میشم یا سال های بعد؟

.

فصل و جوری دیدم که ایشون لباس گرم تنش بودو رنگی،میشه گفت هوا باید سرد باشهو اینکه خوش زبانه و خوب حر ...

اینم نگفتین میشه بگین

حس واقعی اونی که دوسش دارم به من چیه ؟

قصدش چی بود ؟

باهاش ازدواج میکنم؟

.