2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 4240 بازدید | 544 پست
@delدریاگرفته ممنونم مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟چطور آدمی هست می توانم باهاش خوشبخت بشم؟من تجربه ی بدی ...

با توجه به گذشته

حداقل دو تا یه ماه وارد رابطه نشو

و از جمع عزیزان استفاده کن/من شما رو دیدم کمی روحیه نداری

انرژی بگیر از طبیعت و خانواده

با توجه به گذشتهحداقل دو تا یه ماه وارد رابطه نشوو از جمع عزیزان استفاده کن/من شما رو دیدم کمی روحیه ...

میشه به منم بگی کی شغلی که منتظرش هستم اوکی میشه؟

و مورد دیگه اینکه چرا چند شبه دارم مدام بهش فکر میکنم دوباره ....

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه به منم بگی کی شغلی که منتظرش هستم اوکی میشه؟و مورد دیگه اینکه چرا چند شبه دارم مدام بهش فکر میک ...

سوال شما:

رفتارتون و درست کنید

و اینکه از شیطنت دست بر دار/گاها برای سرگرمی دیدم شوخی میکنید و میخندید

اگر دل ازردگی نداشته باشی

و رفتار خوب

دو تا سه ماه(اسم پرو فایلتون درست کن)

با توجه به گذشتهحداقل دو تا یه ماه وارد رابطه نشوو از جمع عزیزان استفاده کن/من شما رو دیدم کمی روحیه ...

@delدریاگرفته ممنونم شما آینده را میبینیدمن با چه کسی ازدواج دارم و می توانم خوشبخت بشم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟منظورم حس می کنید چطور آدمی هست؟ممنونم

@delدریاگرفته سلام عزیزم تورو خدا من دوتا نیت دارم یکی مریضی مادرمه یکی هم تصمیم به درس خوندنم و قبو ...

برای مادر(تغیر مکان دیدم،اگر دکتر بعد هست و ناوارد عوض کن(

و صحت ایشون در خروج از شهر بود

و اما خودت بعد از پیگیری احوال مادر حتما ثبات پیدا میکنی و همیشه در ارامشی

2827
2791
2779
2792