2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 220 پست
سوال شما:رفتارتون و درست کنیدو اینکه از شیطنت دست بر دار/گاها برای سرگرمی دیدم شوخی میکنید و میخندید ...

عزیزم من شخصیتم شیطونه چیکار کنم 😹😹

ولی خب مطمئن باش اگه با کسی شوخی میکنم یا میخندم قصدم ناراحت کردن کسی نیست و میدونم که ناراحت نمیشه

اسمم عوض نمیشه درخواست دادم نشد

ولی اخه اینایی که گفتی جواب سوالم نبودن ...

من در مورد شغل پرسیدم

و درمورد اینکه چرا دارم به اون شخص دوباره فک میکنم ..

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه جواب منو هم بدی ؟

من نه کاهنم و نه غیبگو

تنها دیدم شیعیان مولا ناراحتن و خواستم کاری بکنم برای شما که بوی اهلبیت و میدید!گاها دیدم میگن دوست پرم،اکسم،رلم/من جواب سوالات بیخودی و دیگه نمیدم و شما بزرگوار

سوالت و بنویس حتما جواب میدم

قدر خودتم بدون

سلام بزرگوار هر چه ما گفتید حکیم ازلی فرمود، و اما عنایت و یا ارادهمن به شخصه ادا در آوردم و ترک بند ...

برامن میگی شوهرم از اینکه اونرو به حرفم گوش ندادبادوستش رف پشیمون هست؟کلاارتباط پلاتین دوستش قطع میکنه ؟؟دوستش رفقاتش اگه ادامه بده براماخوب یابد؟؟

برای مادر(تغیر مکان دیدم،اگر دکتر بعد هست و ناوارد عوض کن(و صحت ایشون در خروج از شهر بودو اما خودت ب ...

مادرم هفته پیش عمل کرده بودن و اومدن خونه دیروز حالشون بد شد و دوباره برشون گرداندم همون بیمارستان بستری کردم

الهی دورت بگردم تغییر مکان رو که درست گفتی بیمارستان هم که تقریبا خارج شهره فقط متوجه نشدم الان

کار خوبی کردم اوردم بستری کردم یا توی خونه مراقبت میکردم به صلاح بود

به خدا استرس خودم با کلامتون خیلی کم شد

الهی خیر ببینی

باشه دفع بعد چقدر شما سوال پرسیدیهرچی دیدم آیت بود/یاعلی

@delدریاگرفته ممنونم ببخشید ولی جواب سوالاتم را مبهم دادید برای همین سوال دوباره پرسیدم،ممنون از لطف و محبتتون

من نه کاهنم و نه غیبگوتنها دیدم شیعیان مولا ناراحتن و خواستم کاری بکنم برای شما که بوی اهلبیت و میدی ...

خواهش میکنم جواب من بده نزدیک یکسال من شوهرم بخاطراین جریان بحث داریم

اگه دوباره میره که پشیمون نیست،و اگر نه خب پشیمونه

عزیزم میشه برای منم بگی

علی حسی بهم داره؟بهم فکر میکنه؟جلو میاد؟

خواهش میکنم بگو❤️🥲

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....