2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 4240 بازدید | 544 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممیشه جواب بدید. آزمون بانک مهر قبول میشم؟

در تمام کارها خدا را در نظر بگیر،همان گونه که لحظه عبور از خیابان نگاه میکنی تا با امنیت بگذری، در امور شما خود گاها غفلت میکنید و حرف دل را میزنید غافل از اینکه شنوا خداست و خلق بعضا خوب شما را نمیخواهند/تغییر رویه دهید، ورزش : پیاده روی ، خوراک متناسب با روح خود انتخواب کنیو

مولا علی علیه السلام فرمودند قبل از سیر شدن از غذا دست بکش

با توجه به سوالتون هم زبانی رعایت کنید و هم در دل یاد خدا

و هم بحث تغذیه درست

چون گاها خوراکی باعث میشود کم کیف و حال شوید و ترک عبادت کنید/بانک هم به لطف خدا زمان بر هست و شدنی اگر خود خواسته خویش را تغییر ندهی من زمان یک و دو را دیدم

به سال///به نیت فرج و سلامتی امام عصر ارواحنا فداه صلواتی از جانب حضرت رقیه علیه السلام بفرستید..یاعلی مدد

در تمام کارها خدا را در نظر بگیر،همان گونه که لحظه عبور از خیابان نگاه میکنی تا با امنیت بگذری، در ا ...

@delدریاگرفته سلام خانم خوبین ؟ ممنون میشم لطف کنید جواب منو هم بدید

میشه واسم ببینید که ازدواج من کی و چطوری میشه ؟ میخوام اگه بشه زمانش و شرایطش رو ببینید به اذن خدا ♥️🙏

در تمام کارها خدا را در نظر بگیر،همان گونه که لحظه عبور از خیابان نگاه میکنی تا با امنیت بگذری، در ا ...

میشه برا منم بگین؟

تو همین بهار یا تابستون امسال ازدواج یا نامزدی خوب دارم؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

۱۵ عدد صلوات هدیه به امام زمان کن برای فرج/و در مورد عشقت با هیچکس مشورت نکن خانمی دیدم از فامیل،گاه ...

سلام عزیزم تروخدا برای من جواب بده من تو شرایط خیلی بدی هستم راهنماییم کن

چرا آنقدر عقب میفتم انرژیمو از دست دادم نسبت به آینده امید ندارم

بنظرت کنکور خوب میدم ؟

آینده تحصیلی کاریم چطوری پیش میره

برات دعا میکنم خواهشاً کمی راهنمایی ام کن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز