2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 4252 بازدید | 544 پست
خواستم بدونی شیطنت خوب نیستمهم نیست البته،الناز دختره خوبیهاهل امتحان گرفتن هست،دوست داره نتیجه رو ب ...

سلام عزیزدلم

اگر پیام میبینی خواهشاً رد نشو

میشه درباره خودم بگی و اینکه لطفاً درباره ازدواجم بگو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@delدریاگرفته خواهش میکنم جواب منم بده از طرفت برای امام حسین صلوات میفرستم .اسمم فاطمه شفیعی کی فره ...

اسم خودن و خواهرت و سریع پاک کن

من لازم ندارم به چیزی

مشکلی ندارید هر دو و خواهرتمحل میشه زود

اسم خودن و خواهرت و سریع پاک کنمن لازم ندارم به چیزیمشکلی ندارید هر دو و خواهرتمحل میشه زود

سلام عزیزدلم

اگر پیام میبینی خواهشاً رد نشو

میشه درباره خودم بگی و اینکه لطفاً درباره ازدواجم بگو

سلام عزیزدلم اگر پیام میبینی خواهشاً رد نشو میشه درباره خودم بگی و اینکه لطفاً درباره ازدواجم بگو

دل جانب خدا دار

تا از ذخایر خودش همسری نیکو برایت انتخواب کند

عجله نداشته باش..ازدواج خوبی داری

با شخصی که واقعا دوست داره

ولی زمان بره

گوش به حرف کسی نده جز دلت و خدا

در این دلخوش کنی خیری نیستبهتره واقه بین باشیآینده خوبی داری..منو همیشه یادت باشهو از جانب من به دون ...

🙏🌸🩷

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

دل جانب خدا دارتا از ذخایر خودش همسری نیکو برایت انتخواب کندعجله نداشته باش..ازدواج خوبی داریبا شخصی ...

عزیزم ممنونم که جوابمو دادی .💓🌷

میشه بگی حدودا چند سال دیگه ؟؟

ممنون میشم جواب بدین 💓🌷