2777
2789
عنوان

کاش خدا ی راهی نشونم بده

156 بازدید | 12 پست

دوس دارم شوهرم عکس پروفایل بزاره برام حرفای عاشقانه بزنه هم پیش خودم هم الان ک مجازی همه میذارن بزاره فامیلاشو میبینم بعضیاشون ک امروزی ترن میذارن عکس خودشونو با همسرشون و واقعا هم زندگیشون خوبه باهم نه مثل ما ک همیشه جنگ داشتیم 

خیلی دلم گرفته از اینکه خیلی خودمو پیر کردم واسه هرچیزی غصه خوردم داغون شدم واس هرچیزی نارحت شدم و با شوهرم دعوام شد و همینجوری عمرم رفت ….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا کم نیس ب نظرم نیاز هر زنی هس

چی بگم طرز فکرا فرق میکنه خوشحالی من مثلا پول ریختن ب کارتم و پیام بده زدم واست 

کادو ببره طلا فروشی انتخاب کنم 

یا ماشینمو عوض کنه 

یا بلیط مسافرت بگیرس 

از اینجور چیزا 

ن اینکه چرا ته اسمم جون نزاشته یا استوری نزاشته

بازم میگم ادم با ادم فرق میکنه 

اگه تو رو در رو بهت محبت میکنه و ..چه احتیاج به اینکه رابطه خوبتون رو تو چشم و چار مردم کنید

ربطی ب مردم نداره اصلا منظورم این نیس 

ببین تو الان مولا مادرتو دوس داری بعد جلو روش میگی محبت میکنی بعد ی مدت بخاطر شرایط هرروز نمیتونی اینکارو کنی بعد مثلا میای تو نامه ی گوشه ای براش مینویسی ک دوست دارم و فلان و هزار حرف دیگه وقتی مادرت ی روزی اونو ببینه خیلی خوشحال میشه و ب اعماق محبت و دلت پی میبره 

منم اگ ی روز برم رو پروفایل شوهرم ببینم از من چیزی گذاشته همین حسو میگیرم و خیلی خوشحالم میکنه 

چی بگم طرز فکرا فرق میکنه خوشحالی من مثلا پول ریختن ب کارتم و پیام بده زدم واست کادو ببره طلا فروشی ...

نه منم این چیزا هم خوشحالم میکنه ولی بیشتر ازینا اینا برام مهمه