2789
عنوان

نظرتون چیه

34 بازدید | 7 پست

اگر یه نفر اخلاقش این باشه که دائم دستور بده. دستورهای سخت و عجیب نه، ولی کلا امر و نهی کنه.

مثلا داری میری، بگه اینم ببر. 

یا تو چیزایی که سلیقه ای هست صرفا، هی نظر بده... 

یه چیز دیگه هم بگم به موارد بالا ربط نداره. 

اگر یه نفر 4 بار حدودا اومده باشه خونتون،هیچ بار هیچ  میوه نخوره. فقط یه بار با اصرار زیاد یه سیب بخوره ولی عجیبش اینه که هر بار بشقابش رو پر از میوه کنه (از همه میوه های داخل ظرف پذیرایی برداره ولی نخوره) چه حسی میگیرید؟! 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

هیچی مهم نیس اصلا برام

مهم نیست؟ عجیب بود

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادگرفتم ب چیزهایی ک برام سود و زیان ندارم محل ندمچ اهمیتی داره ک میوه بخوره یا ن

خواستگار بود برای همین مهمه برام. عجیبه که برمی‌داره بشقاب رو تا آخر پر میکنه و نمیخوره

اون تعارف با کلاسیراحت نیست

شاید 

خب برنمی‌داشت ،مجبور که نبود همه نوع میوه که تعارف می کنیم برداره بچینه تو بشقاب