2777
2789
عنوان

ب نظرتون کار چیپیه تو ادم و حوا ثبت نام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 89 پست

اتفاقا دوسال پیش ی کاربر اینجا تو سایت ادم و حوا ثبتنام کرده بود و ازدواجش سر گرفت خیلیم راضی بود از شوهرش

دوست خودمم از طریق سایت ازدواج کرد خداروشکر شوهرش مرد خوب و با ادبیه

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ک نیتت خوبه بنظرم خیلی ارزشمنده

عرضه کلمه اشتباهیه

تلاش واسه اینده خوبه

ولی خب اونجام باید زیاد مراقبت کنی و صبور باشی بتونی یه مورد واقعی و مناسب خودتو پیدا کنی

با من به گرمای خورشید سفر کن 🔥

مهم نیست کادرش کیانمهم اینه ادمایی ک اونجا ثبت نام کردن چجورین

انگار فقط تاپیک زدی سایت آدم حوا رو ضایع کنی 

خب اگه تصمیم خودتو گرفتی ثبت نام نکنی چون از کامنتات اینطور برداشت میشه دیگه چرا نظر بقیه رو می‌پرسی 

به هر حال يك راه آشناييهمنتهي كاملا بدبين و حساس جلو بروأصلا فكر نكن طرف اطلاعات درست داده با هر كي ...

ب نظرت واسه ی دختر ۲۵ ساله ک شرایط خوبی داره ضابع نیست بره تو این سایتا؟

اونوقت شما چرا نظر میدی؟از کادر ادم و‌حوایی؟

من نظر ندادم 

از کادر آدم و حوا هم نیستم 

ولی انگار اینم یه شگرد تازه است بعضیا تاپیک میزنن در مورد یه چیزی که مثلاً می‌خوان ولی برمی‌گردن در مورد همون چیز نظر منفی میگن 

ب نظرت واسه ی دختر ۲۵ ساله ک شرایط خوبی داره ضابع نیست بره تو این سایتا؟

ببين شما قرار نيست زن هر كسي بشي كه بهت معرفي ميشه، اگر ديدي طرف طوري رفتار ميكنه كه همين رو  حس ميكني كه طرف داره طور ديگه اي فكر ميكنه كنسلش كن

من به شخصه دوست ندارم اينطوري با كسي آشنا شم، اما هر كسي شرايطش تعيين ميكنه كه چيكار كنه

امتحان كن خوشت نيومد بيخيالش شو

ببين شما قرار نيست زن هر كسي بشي كه بهت معرفي ميشه، اگر ديدي طرف طوري رفتار ميكنه كه همين رو حس ميك ...

منم خوشم نمیاد اینطوری اشنا شم با کسی

ی حالتی ک انگار آگهی دادم بیاید منم بگیرید

ولی خب الان ۲۵ سالمه و واقعا خواستگاری ک ب دلم بشینه و در حد خودم باشه خیلی کم داشتم ک اونام قسمت نشدن

منم خوشم نمیاد اینطوری اشنا شم با کسیی حالتی ک انگار آگهی دادم بیاید منم بگیریدولی خب الان ۲۵ سالمه ...

اين قسمتا مهم نيست، اما مردا أصلا قابل اعتماد نيستن، هر كدوم رو كه جواب رد بدي قطعا جايي ببينتت جريانو ميگه