🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم...
اي جانم من شما رو تو تابيك هايي كه ديدم بعضي اوقات ديدمتون خوش انرزی هستيد 🥰 تو ذهنم شما رو شصت و هفت هشت تصور ميكردم منم متاسفانه هشتاد و شش هستم😭😭😭 جون تقريبا همسن و سال هستیم اكه اشتباه نكنم البته شده جدي تصميم كم كردن داشته باشيد؟؟ من احساس ميكنم ديكه نميتونم كم كنم🥲
اي جانم من شما رو تو تابيك هايي كه ديدم بعضي اوقات ديدمتون خوش انرزی هستيد 🥰 تو ذهنم شما رو شصت و ...
ممنونم لطف دارید شما به من 😘😘والا من الان ده سال هست این وزن هستم منم هی رژیم میگیرم خب ول میکنم ،کاملا بی اراده شدم از طرفی تنها تفریحم خوردنه و از بچگی خیلی علاقه داشتم به خوراکی
ممنونم لطف دارید شما به من 😘😘والا من الان ده سال هست این وزن هستم منم هی رژیم میگیرم خب ول میکنم ، ...
من سه سال شصت و شيش بودم😭😭 شدم هفتاد سه تو يه مدت كوتاه بعد هفتاد و هشت از دي ماه كذشته تا الان شدم هشتاد و شش😭😭🥲 يعني حتي لباسای سال كذشته هم اندازه ام نيست بهقول شما بهترين تفریح منم خوردن هست رستوران و كافه و.. ولي قبلا ورزش ميكردم و بياده روي خيلي الان اينا تقريبا تعطيل شده كم خوري هم ميكنم بازم هييج فرقي نميكنه احساس ميكنم با بالا رفتن سن سوخت و سازمم خييلي كم شده ولي انشالله بتونيم هر دومون كم كنيم حداقل براي سلامتيمون 🌺