2777
2789
عنوان

وزنتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 3732 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بله متاسفانه

اي جانم من شما رو تو تابيك هايي كه ديدم بعضي اوقات ديدمتون خوش انرزی  هستيد 🥰 تو ذهنم شما رو شصت و هفت هشت تصور ميكردم منم متاسفانه  هشتاد و شش هستم😭😭😭 جون تقريبا همسن و سال هستیم اكه  اشتباه نكنم البته شده جدي تصميم كم كردن داشته باشيد؟؟ من احساس ميكنم ديكه نميتونم كم كنم🥲

اي جانم من شما رو تو تابيك هايي كه ديدم بعضي اوقات ديدمتون خوش انرزی هستيد 🥰 تو ذهنم شما رو شصت و ...

ممنونم لطف دارید شما به من 😘😘والا من الان ده سال هست این وزن هستم منم هی رژیم میگیرم خب ول میکنم ،کاملا بی اراده شدم از طرفی تنها تفریحم خوردنه و از بچگی خیلی علاقه داشتم به خوراکی

ممنونم لطف دارید شما به من 😘😘والا من الان ده سال هست این وزن هستم منم هی رژیم میگیرم خب ول میکنم ، ...

من سه سال شصت و شيش بودم😭😭 شدم هفتاد سه تو يه مدت كوتاه بعد هفتاد و هشت از دي ماه كذشته تا الان شدم هشتاد و شش😭😭🥲 يعني حتي لباسای  سال كذشته هم اندازه ام نيست بهقول شما بهترين تفریح منم خوردن هست  رستوران و كافه و.. ولي قبلا ورزش ميكردم و بياده روي خيلي الان اينا تقريبا تعطيل شده كم خوري هم ميكنم بازم هييج فرقي نميكنه احساس ميكنم با بالا رفتن سن سوخت و سازمم خييلي كم شده ولي انشالله  بتونيم  هر دومون  كم كنيم حداقل براي سلامتيمون 🌺