2777
2789
عنوان

وزنتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 3732 بازدید | 148 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام بله متاسفانه

اي جانم من شما رو تو تابيك هايي كه ديدم بعضي اوقات ديدمتون خوش انرزی  هستيد 🥰 تو ذهنم شما رو شصت و هفت هشت تصور ميكردم منم متاسفانه  هشتاد و شش هستم😭😭😭 جون تقريبا همسن و سال هستیم اكه  اشتباه نكنم البته شده جدي تصميم كم كردن داشته باشيد؟؟ من احساس ميكنم ديكه نميتونم كم كنم🥲

اي جانم من شما رو تو تابيك هايي كه ديدم بعضي اوقات ديدمتون خوش انرزی هستيد 🥰 تو ذهنم شما رو شصت و ...

ممنونم لطف دارید شما به من 😘😘والا من الان ده سال هست این وزن هستم منم هی رژیم میگیرم خب ول میکنم ،کاملا بی اراده شدم از طرفی تنها تفریحم خوردنه و از بچگی خیلی علاقه داشتم به خوراکی

ممنونم لطف دارید شما به من 😘😘والا من الان ده سال هست این وزن هستم منم هی رژیم میگیرم خب ول میکنم ، ...

من سه سال شصت و شيش بودم😭😭 شدم هفتاد سه تو يه مدت كوتاه بعد هفتاد و هشت از دي ماه كذشته تا الان شدم هشتاد و شش😭😭🥲 يعني حتي لباسای  سال كذشته هم اندازه ام نيست بهقول شما بهترين تفریح منم خوردن هست  رستوران و كافه و.. ولي قبلا ورزش ميكردم و بياده روي خيلي الان اينا تقريبا تعطيل شده كم خوري هم ميكنم بازم هييج فرقي نميكنه احساس ميكنم با بالا رفتن سن سوخت و سازمم خييلي كم شده ولي انشالله  بتونيم  هر دومون  كم كنيم حداقل براي سلامتيمون 🌺