2777
2789
عنوان

اون همه هزینه کردم برا فیلر بادی

75 بازدید | 7 پست

یک ماه بعدش باردار شدم قرار بود یکسال برام بمونه هیچی  ازش نمیمونه اینجور نمیدونم بخندم گریه کنم یا چی 😃😃😃 

فیلر هیپ دیپ و فیلر ب یکنی  اییی خدااا ی شصت هفتاد تومنی سوخت شد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببخشید فیلر بادی برا کجاها میشه زد؟

باسن هیپ دیپ سرشانه مچ پا بیکنی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باسن هیپ دیپ سرشانه مچ پا بیکنی

با مچ پا خوب بود ؟من باسن خوبه ولی مچ پا پشت غوزکام خالیه خیلی زشت هست،روم نمیشه شلوارم بره بالا کسی ببینه نخضوصا خانواده شوهرم ،ببینن مسخرم میکنن 

بذا پشت پا چند مدت میمونه؟

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

با مچ پا خوب بود ؟من باسن خوبه ولی مچ پا پشت غوزکام خالیه خیلی زشت هست،روم نمیشه شلوارم بره بالا کسی ...

من تجربه اون ندارم تقریبا همشون یک سال میمون

اهان گفتید فیلر،فک کردم چربی تزریق کردیذ ممنونم از پاسخگویی

نه چربی فرقه