2777
2789
عنوان

نمیتونم به مردا اعتماد کنم اصلا

117 بازدید | 18 پست

اگر ازدواج کنم بهم توهین کنه یا عیب ظاهری به روم بیاره واقعا فکر کنم هیچوقت نبخشمش ولی مردای این دوره زمونه خیلی بی شعور و بی چاک و دهن و بی مغز شدن هر چی به مغزشون میرسه رو میگن یا توهین به خانواده میکنن از تاپیکا میترسم واقعا از مردا البته نه فقط اینجا . توی واقعیت هم چیزای خیلی بدی شنیدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه نقص دارم

دوست ندارم راجبش بگم

پدر خودم یکبار به روم اورد

از اون موقع ازش متنفرم

حالا فکر کن یه مرد غریبه بخواد راجبش بگه

اینقدر حساسم روش که بالافاصله جدا میشم با هر شرایطی 

بارونو دوس دارم🌱
من یه نقص دارمدوست ندارم راجبش بگمپدر خودم یکبار به روم اورداز اون موقع ازش متنفرمحالا فکر کن یه مرد ...

واقعا خیلی بیشعوریه ولی شوهر های مردم خیلی راحت به زبون میارن یا به خانواده توهین میکنن و ...

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من ندیدم کسی که درست انتخاب کنه 

و خودش هم آدم موجهی باشه و درست رفتار کنه

گیر همچین مواردی بیفته

اونا رو ببینی اکثرا ازدواج ها و انتخاب های اشتباه بوده

ازدواج با دوست پسر داغونی که سالها الافشون کرده

ازدواج علیرغم مخالفت شدید پدر و مادر

ازدواج با مردهایی که همون اول بدددلی، بد دهنی و ... نشون دادن با بهانه های واهی عشق و فلان

ازدواج برای فرار از خونه پدری و مشکلاتش و ...

ازدواج تو سن پایین یا با پسر سن پایین

پسرهای از خانواده های داغون

تفاوت سنی خیلی زیاد و ...

خیانتو یادت رفت

هیچ وقت اعتماد نکن

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

فقط دقت در انتخاب و تمام 

اگر آدم خوبی انتخاب کنی ازدواج برای تو نوش میشه

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

من ندیدم کسی که درست انتخاب کنه و خودش هم آدم موجهی باشه و درست رفتار کنهگیر همچین مواردی بیفتهاونا ...

اره موافقم مثلا مشاوره پیش از ازدواج و دقت خیلی تاثیر داره ولی باور کن صد در صدی هم نیست من دیدم کسایی که اینکارارو هم انجام دادن بعدش به مشکلات شدید خوردن

فقط دقت در انتخاب و تمام اگر آدم خوبی انتخاب کنی ازدواج برای تو نوش میشه

هرچقدرم دقت کنی و مشاوره بری یسری چیزا مشخص نمیشه

اره موافقم مثلا مشاوره پیش از ازدواج و دقت خیلی تاثیر داره ولی باور کن صد در صدی هم نیست من دیدم کسا ...

خب استثنا هم هست همیشه

اما اگر توجه کنی می بینی که اکثر اونا که مشکلات ناجور دارن انتخابشون خیلی بد بوده

خب استثنا هم هست همیشهاما اگر توجه کنی می بینی که اکثر اونا که مشکلات ناجور دارن انتخابشون خیلی بد ب ...

اره یسری مشکلات از اول مشخصه